Ce condiţii i-a pus Brigitte lui Florin Pastramă după cearta de la shaormerie

Ultima actualizare:

După cearta de la shaormerie, Brigitte pune piciorul în prag. Săptămâna trecută au apărut imagini șocante cu bruneta în timp ce era bruscată de soțul ei Florin Pastramă. Contactată de Click!, Brigitte a infirmat vehement actul violent și i-a luat apărarea soțului ei.

“Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, ne-a declarat Brigitte.

Acum lucrurile între cei doi s-au mai calmat, însă soția i-ar fi pus niște condiții lui Pastramă după incidentul violent. “Brigitte a pus piciorul în prag și i-a spus clar lui Florin că dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă. E casa ei, iar el stă în ea. Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească. Ea plătește facturi, întreținere. E clar că va trebui să respecte aceste condiții”, au spus pentru Click! surse din apropierea celor doi soți.

În casa din Pipera, Brigitte și Florin locuiesc alături de Sarah, fiica din a doua căsnicie a brunetei. 

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el