Ce controverse s-au creat la Vocea României după ce a câștigat Bogdan Ioan

image
Bogdan Ioan și Smiley au câștigat sezonul 8 din Vocea României

Bogdan Ioan este câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Vocea României, iar acest lucru a creat multe dispute în mediul online, în rândul publicului. Rezultatul final al vorturilor de la Voce a stârnit foarte multe nemulțumiri pe internet.

Pe pagina de Facebook a emisiunii, mai mulți oameni au comentat rezultatul, explicând că nu el ar fi trebuit să fie cel câștigător, ci Dora Gaitanovici. Deși prestația lui Bogdan a fost una bună și a fost numit Michael Jackson de România în urma audițiilor pe nevăzute, în final, această comparație i-a adus critici. Bogdan Ioan a întors patru scaune și chiar i-a ridicat pe cei patru - Andra, Irina, Smiley și Tudor- de pe scaune.Câștigătorul acestui sezon a împărţit opinia publică în două, pe rețelele de socializare, dezvoltând dezbateri aprinse privind victoria concurentului din echipa lui Smiley.

Ce a declarat publicul despre prestația lui Bogdan Ioan

Oamenii au avut păreri împărțite cu privire la prestația lui Bogdan Ioan, deoarece unii oameni au considerat că Dora Gaitanovici merita să câștige Vocea României.„Nu merita categoric! A fost cel mai slab dintre finalişti ! Dora e cea mai talentată şi sigur va avea un viitor strălucit! Ea este Vocea României 2018! Felicitări!“, „O glumă proastă! Băiatul ăsta era pentru locul 4“, „Marea măsluială a României! Nu merita!“, „După «Românii au talent» a venit şi vremea «Vocii României» să ne arate că nu contează munca, voinţa, talentul, ci contează doar ratingul proteveului. Regulile trebuiesc schimbate, să câştige cine ştie muzică, nu imitatori, fie ei şi de MJ. Fetele au cântat superb, au arătat că pot cânta orice. Păcat, dezamăgire totală“, „Schimbăm numele emisiunii în «Măsluiala României». Nu poţi câştiga falsând.... N-ai cum!“, „O dezamăgire, e doar un imitator!“, au fost câteva dintre comentariile dure, potrivit adevărul.ro.

image
Bogdan Ioan și Smiley au câștigat sezonul 8 din Vocea RomânieiFoto Facebook

Ce a declarat Tudor Chirilă despre Bogdan Ioan

Tudor Chirilă a ținut să-l felicite pe Bogdan Ioan într-un mod original.„Este strategia lui Smiley. Cred că oamenii aşteptau foarte mult şi cred că trebuie să dăm întotdeauna publicului ce e al publicului, iar oamenii aşteptau foarte mult acest moment. Eu dacă aş fi fost antrenorul tău, probabil că aş fi dat momentul ăsta în semifinale, cred, pentru că oamenii îl voiau mult. În orice caz, este extraordinar că o audiţie la Vocea României te aduce până în momentul ăsta. Eu aştept cu nerăbdare celelalte momente ale tale, unde tu va trebui să arăţi partea originală, pentru că eu cred, şi Smiley cunoaşte chestia asta foarte bine, că atunci când vorbim despre un artist trebuie să conteze un parcurs şi un moment întreg. Asta aşteptăm de la tine. Cum spunea Michael Jackson: «Este mai bine să eşuezi în a fi original decât să ai succes în imitaţie». Şi eu aştept momentele tale originale“.

După finală, Tudor Chirilă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care l-a felicitat pe Bogdan.

„Bravo, vecine! Hai că ai ajuns și tu la 3 trofee. Mai greu, da' ai reușit. :)) Felicitari, Bogdan! Publicul e suveran! P.S. Dora, ai fost excepțională!”, a declarat Tudor.

Cum se apără Bogdan Ioan după ce a fost acuzat că îl imită pe Michael Jackson

Într-un interviu acordat pentru adevărul.ro, Bogdan a mărturisit că a fost afectat de comentariile răutăcioase, dar acesta este timbrul lui și nu încearcă să imite pe nimeni.

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Când am citit anumite comentarii răutăcioase, am avut un mic moment de dezamăgire, dar încerc să citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“.

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE