Ce copii frumoşi are Andrei Stoica! Băieţii l-au aşteptat la aeroport


    Andrei are doi băieţi, Albert şi Alexfoto: captură video
Andrei are doi băieţi, Albert şi Alexfoto: captură video

Ce emoţii a trăit Andrei Stoica la revenirea în ţară de la "Exatlon"! Accidentat la picior, sportivul a fost forţat să abandoneze competiţia şi să înceapă recuperarea pentru viitoarele meciuri de kickboxing. Deşi în ring este dur şi nu pare uşor de impresionat, atunci când vine vorba despre copii şi familie, luptătorul abia dacă îşi stăpâneşte lacrimile. La aeroport, băieţii i-au sărit în braţe, moment în care Andrei "s-a topit" de dragul lor.

O grămadă de fani şi-a făcut Andrei Stoica după "Exatlon", iar la aeroport şi-a dat seama de susţinerea lor şi a familiei.  Cei doi copii ai săi, Albert şi Alex, în vârstă de 4, respectiv 2 ani, soţia sa, Andra, părinţii, fratele său, Bogdan Stoica, rude şi prieteni, înarmaţi cu un banner uriaş cu momente de la "Exatlon" l-au asteptat cu nerabdare pe aeroport, emoţiile revederii atingând cote maxime. Cu greu a reuşit campionul mondial la kickboxing să-şi stăpânească lacrimile

când cei doi băieţi i-au sărit în braţe imediat ce l-au zărit.

"Sunt extraordinar de fericit, acasă cu familia mea, cu copiii mei şi cu prietenii. Îi iubesc enorm şi sunt norocos să primesc aceeaşi dragoste înapoi.

Experienţa Exatlon mi-a confirmat că am principii şi valori solide. Îmi pare rău că s-a terminat mai devreme decât am preconizat. Îmi va fi dor de toată echipa, toţi am creat legături speciale. Ei trebuie să meargă înainte fără mine.


    Andrei s-a plâns că a făcut foamea în Republica DominicanăFoto: arhivă personală
Andrei s-a plâns că a făcut foamea în Republica DominicanăFoto: arhivă personală

Accidentarea a fost pur şi simplu un ghinion, în ultimele săptămâni reuşisem să mă autodepăşesc. Mă bucur că nu este gravă accidentarea, dar trebuie să mă recuperez", a subliniat Andrei Stoica.

Soţia sportivului l-a aşteptat cu multă mâncare, pentru că în concurs a cam dus dorulmeselor copioase. Andrei i-a cerut un platou de salata de boeuf, preparate turceşti şi multe, multe dulciuri.

"Mi-a fost foarte greu, am trăit clipele lui la «Exatlon» exact la fel ca cele când intră în ring, am avut aceleaşi emoţii, am fost super stresată. Nu pot să fiu ipocrită, sunt foarte fericită că a venit acasă. Sunt convinsă că el ar mai fi vrut să rămână în competiţie, eu nu, eu îl voiam acasă ", a mărturisit Andra.

Andrei Stoica este multiplul campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight. El a părăsit competiţia “Exatlon”, din cauza accidentarii la picior. În cele două luni dcât a stat în Republica Dominicană, alături de colegii lui din Echipa Faimoşilor, Andrei Stoica a adus puncte importante care, de cele mai multe ori, au făcut diferenţa între victorie şi înfrângere.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg