Ce crede Irina Rimes despre Tudor Chiril─â, colegul de la ┬źVocea┬╗

image
Irina Rimes are o p─ârere bun─â despre Tudor Chiril─â

Irina Rimes ╚Öi-a spus p─ârerea cu privire la Tudor Chiril─â m─ârturisind c─â ea ├«l apreciaz─â foarte mult pe el ca ╚Öi artist ╚Öi ca persoan─â. Ea a m─ârturisit c─â toat─â lumea are ceva de ├«nv─â╚Ťat de la Tudor Chiril─â.

Irina Rimes a declarat că îl percepe pe Tudor Chirilă ca fiind ca un documentar pentru cultura românească. Ea a declarat că uneori ei colaborează nu numai la Vocea României. 

Irina Rimes a explica că ea și Tudor Chirilă se respectă foarte mult, iar ea îl apreciază enorm pe solistul de la VAMA.

ÔÇ×Tudor este ca un documentar al culturii rom├óne╚Öti ╚Öi nu numai. ├Ämi place s─â m─â ├«nv├órt pe l├óng─â el ca pe l├óng─â un domn care spune tot timpul ceva interesant, de la care po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa multe. Noi, antrenorii, suntem destul de ocupa╚Ťi cu cariera personal─â, ├«nc├ót nu prea avem timp de prietenii dec├ót pe teritoriul studiourilor. Desigur, uneori se mai ├«nt├ómpl─â s─â colabor─âm, atunci este la fel ca ├«n scaun, doar c─â interesul devine comun. Tudor este un artist mare, un om de la care am ├«nv─â╚Ťat multe lucruri. Da, s-a ├«nt├ómplat s─â m─â mai ├«n╚Ťepe, dar nu am luat-o personal. P├ón─â la urm─â, este un concurs ╚Öi fiecare dintre antrenori ├«╚Öi folose╚Öte propriile arme pentru un rezultat bun pentru Vocea Rom├óniei. Dincolo de micul ecran, suntem doi oameni normali care se respect─â ╚Öi apreciaz─â reciprocÔÇŁ, a spus artista pentru viva.ro.

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg