Ce curajoasă e Bianca Lăpuşte! A născut natural

Marius Moga şi  Bianca Lăpuşte  vor deveni  părinţi în curând
Marius Moga şi Bianca Lăpuşte vor deveni părinţi în curând

În timp ce majoritatea vedetelor aleg să nască prin cezariană, soţia lui Marius Moga s-a dovedit a fi o curajoasă. Bianca Lăpuşte a optat pentru o naştere naturală la o clinică din Cluj-Napoca. Ştirista a devenit, săptămâna trecută, mămica unei fetiţe de nota zece.

Marius Moga (33 de ani) şi Bianca Lăpuşte (21 de ani) sunt în culmea fericirii. Au devenit părinţi şi deja experimentează viaţa în trei de o săptămână. Fetiţă lor, Maria, a primit notă 10 la naştere. Micuţa a fost numită aşa după mama compozitorului. Bebeluşul a cântărit 3 kilograme şi 450 de grame la naştere.

"Trăim cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţă noastră", au mărturisit fericiţii părinţi pentru ştirileprotv.ro. Cei doi au povestiti că nu vor să se oprească aici. Ei îşi mai doresc copii şi speră să-i dăruiască Mariei un frăţior sau o surioară chiar în primii ei ani de viaţă.

Soţia lui Marius Moga, Bianca, şi-a dorit că fetiţă lor să vină pe lume atunci când va vrea şi a ales să nască natural. Compozitorul nu s-a clintit de lângă soţia sa , ba chiar a intrat cu ea în sala de naşteri asistând la marele eveniment. Mămică şi-a revenit rapid şi a părăsit spitalul la nici 48 de ore de la naştere. Bianca se gândeşte deja la viitorul micuţei. Ea a povestit pentru aceeaşi sursă că speră ca fetiţa, născută în zodia Balanţă, să ajungă o artista, la fel ca tatăl ei.Marius Moga şi Bianca s-au cununat civil la începutul verii, în Albă Iulia, oraşul de origine al artistului, după un an şi jumătate de relaţie şi vor să ajungă şi în faţa altarului cât mai curând.  


    Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au o fetiţăFoto Arhivă Personală
Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au o fetiţăFoto Arhivă Personală
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png