Ce decizie a luat Oana Zăvoranu la 3 ani de la moartea mamei

simeon stalpnicul png
Oana Zăvoranu va da mâine de pomană, la 3 ani de la moartea Mărioarei

Marţi, 17 aprilie, se fac trei ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, iar fiica ei, Oana, se pregăteşte de parastas. Bruneta va face pomană pentru femeia cu care s-a certat la cuţite, în ultimii ani de viaţă ai acesteia, şi regretă toate cuvintele grele pe care i le-a aruncat.

Contactat de Click!, soțul Oanei Zăvoranu (44 de ani), Alex Ashraf (30 de ani), ne-a mărturisit că aceasta regretă certurile pe care le-a avut cu mama sa și că sunt momente când și-ar dori să îi povestească toate bucuriile şi tristeţile.

“Unul dintre angajați o să se ocupe de toate aceste lucruri. O să fie ceva restrâns, cu cei apropiați, nu o sa fie ceva festiv. Ne-am hotărât ca pe data de 17 aprilie, exact în ziua în care a murit, să îi facă pomenirea. Sunt momente când vorbesc cu Oana despre doamna Mărioara și îmi zice că îi este dor de mama sa și că și-ar fi dorit ca ea să îi vadă toate realizările din ultima perioadă și să îi zică «Bravo, fata mea, sunt mândră de tine». Nu o să dăm haine de pomană, pentru că am văzut că unele persoane nu au apreciat asta atunci când Oana a mai făcut asta. Mai bine făceam o licitație, strângeam banii și îi dădeam oamenilor săraci”, a declarat, pentru Click!, Alex Ashraf.

simeon stalpnicul png
Oana Zăvoranu va da mâine de pomană, la 3 ani de la moartea Mărioarei
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
Kate Middleton
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png