Ce declarații de dragoste frumoase își fac vedetele de Valentine’s Day! „Îl iubesc tot mai mult, în fiecare zi!”

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc mai ceva ca-n prima zi
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc mai ceva ca-n prima zi

Internetul s-a umplut azi de inimioare, fotografii de cuplu și declarații de dragoste. Este Valentine’s Day, ziua dedicată iubirii și, chiar dacă nu a mai putut fi sărbătorită cu evenimente dedicate, ca în anii trecuți, iubirea a găsit alte metode de manifestare. Vedetele au dat tonul, publicând pe rețelele sociale, mesaje emoționante pentru partenerii lor.

„Dragostea este atunci când te trezești dimineața cu ochii lipiți de somn, părul arată de parcă e o căpiță de fân și vocea îți sună ca dintr-o conservă, iar el îți spune că ești cea mai frumoasă. Și tu abia aștepți să-i spui că îl iubești. Asta după ce schimbi copiii de scutece”, a scris Gabriela Cristea duminică dimineața, pe Instagram. Nu a fost singura. Și alte vedete s-au întrecut în declarații frumoase.  „El știe că îl iubesc din ce în ce mai mult, în fiecare zi trăită împreună. La mulți ani, îndrăgostitule! Mă îndrăgostesc de tine în fiecare clipă mai tare!”, i-a transmis Jojo, cel puțin virtual, lui Paul Ipate.

Lora și Ionuț, romantici în fiecare zi


    Lora și iubitul ei sunt împreună de 6 ani
Lora și iubitul ei sunt împreună de 6 ani

Lora a anunțat și ea, în dreptul unei fotografii cu Ionuț Ghenu, că, de 6 ani, „coafura rezistă”. „Noi suntem romantici în fiecare zi. Care e secretul? Cred că totul constă în a-ți găsi partenerul potrivit. Alături de persoana potrivită, lucrurile se leagă de la sine”, a declarat pentru Click! prezentatoarea „Vorbește lumea” (PRO TV). Chiar dacă se bucură de iubire în fiecare zi, nu strică să existe o zi dedicată îndrăgostiților, spune ea. „Dacă nici iubirea nu ar merita o zi a ei, atunci cine?! Noi am început-o încă de sâmbătă seara, cu un maraton de filme și un tort vegan. Ionuț încă doarme, iar când se va trezi, ne pregătim să mergem să luăm masa la restaurant. Nici nu-mi aduc aminte de când n-am mai fost. Am optat pentru prânz, nu pentru cină, căci azi va trebui să mă culc mai devreme, să mă pregătesc pentru emisiunea de luni dimineață”, ne-a povestit Lora.

Există romantism și într-o casă plină de copii


    Anca Serea și Adi Sînă au 6 copii
Anca Serea și Adi Sînă au 6 copii

Anca Serea demonstrează că poate exista romantism chiar și într-o casă plină de copii. De Ziua Îndrăgostiților, a evadat împreună cu soțul ei, Adi Sînă, la un conac din apropierea Bucureștiului, unde au petrecut o noapte romantică, în doi. „Sâmbătă, după jurnal, am dus copiii cei mici la mama, cei mari au rămas acasă, iar noi am venit la un centru spa. Acum lenevim în pat, apoi ne vom petrece ziua cu masaj și răsfăț. Ne întoarcem spre după-amiază, că avem teme de făcut”, a mărturisit Anca Serea. Ne asigură că romantismul poate exista într-un cuplu chiar și după mulți ani, chiar și după ce apar copiii, dacă e puțină organizare. „Noi avem acest obicei ca o dată pe săptămână să facem ceva pentru noi: ieșim la cină, ne facem diverse cadouri și surprize, sau ne punem un film și le explicăm celor mici că acela e timpul nostru. Și pentru ei e important să știe că părinții lor se iubesc, se respectă; în plus, învață să fie mai independenți. E un mit acela că dacă apare copilul dispare romantismul. Secretul unei căsnicii de lungă durată stă la femeie și se bazează pe înțelegere, suport, dragoste, disponibilitate, comunicare. Noi an de an petrecem împreună Valentine’s Day. Iar săptămâna trecută am împlinit 10 ani de relație”, mai spune Anca Serea.

Eugen Cristea și Cristina Deleanu, împreună de 36 de ani


    Eugen Cristea și Cristina Deleanu formează unul dintre cele mai trainice cupluri
Eugen Cristea și Cristina Deleanu formează unul dintre cele mai trainice cupluri

Cei doi actori demonstrează și ei că dragostea nu ține cont de vârstă, nici de anii petrecuți sub același acoperiș. „Eu o știu pe ea din 1964, când o admiram pe scena teatrului din Iași. Dar împreună am ajuns să fim din 4 august 1984. Țin minte și acum ziua. În decembrie 2019 ne-am reînnoit jurămintele, cu martori și slujbă la biserică. În cadrul acestei ceremonii, odată cu promisiunea de a ne iubi toată viața, ne-am mai pus pe degete un rând de verighete”, își aduce aminte Eugen Cristea. Azi, de Ziua Îndrăgostiților, înainte de a se pregăti pentru spectacolul programat seara, a avut grijă să-i ia soției un buchet de flori. Frumusețea e că face acest lucru nu doar la ocazii. „Până să se usuce unele flori în vază, deja îmi aduce altele. El este cel mai romantic dintre noi. Mereu ține cont și de plăcerile mele, de gusturile mele, inclusiv programul de la televizor îl alege astfel încât să-mi placă și mie. Îmi compune melodii la chitară și îmi spune că îl inspir. Mi-a făcut mult bine la suflet până acum. În viața asta am primit multă dragoste și nu regret nimic”, adaugă Cristina Deleanu.

Adina Halas: „De ce să nu profităm de o astfel de zi?!”


    În familia Adinei Halas, soțul e mai romantic
În familia Adinei Halas, soțul e mai romantic

„Contează să arăți în fiecare zi că iubeşti, dar, dacă este o zi în plus dedicată iubirii, de ce să nu profităm?!”, se întreabă și Adina Halas, referindu-se la Ziua Îndrăgostiților. „Aud mereu lucruri de genul: este o sărbătoare importată, e comercială, eu nu îi duc flori și cadouri că trebuie, şamd. Nu ştiu nicio femeie care să nu fie impresionată de un gest de tandrețe, așa că eu consider că multe femei se frustrează văzând în jur flori, declarații, ciocolată, cadouri, ieşiri... Chiar dacă inițial nu îşi setează aşteptări legate de o zi cu iz comercial, ajung să tânjească după un gest. De cele mai multe ori țin asta pentru ele și trec peste dacă partenerul nu marşează. Sau poate nu trec peste în sufletul lor și pastrează acolo o uşoară dezamagire, care în timp creşte exponențial cu altele asemenea, până când devine o nemulțumire ascunsă”, e de părere vedeta. Nu a petrecut ziua într-un mod senzațional și recunoaște că, în familia ei, Lucian este cel „mai romantic”. „El nu trece cu vederea aceste evenimente. Poate nu le înțelege pe toate, dar hei, dacă se fac, de ce să nu le facem, îmi spune (râde). În general, suntem relaxați. Flori îmi aduce cu orice ocazie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net