Ce diagnostic i-au pus medicii Oanei Roman? "Trebuie să reiau tratamentul"

Ultima actualizare:

    Oana Romanfoto: Instagram
Oana Romanfoto: Instagram

Oana Roman (45 de ani) are noi probleme de sănătate. Fiica lui Petre Roman a ajuns zilele trecute la spital, pentru o serie de analize medicale, după ce a acuzat stări de rău în mod repetat. Medicii i-au pus un diagnostic ce necesită un nou tratament!

Oana Roman și-a pus fanii pe gânduri după ce a dezvăluit recent, într-un Instastory, că se simte foarte rău în utima perioadă, așa că a decis să meargă de urgență la spital pentru o serie de investigații medicale. Fiica fostului premier, Petre Roman, a dezvăluit încă de atunci că este posibil ca evenimentele tumultuoase prin care a trecut, mai ales divorțul de Marius Elisei, dar și boala mamei sale, să-i fi dat peste cap glanda tiroidă.

Oana Roman: "Am avut acum ceva ani probleme cu tiroida"

„Recunosc că, de câteva zile, nu prea mă simt în apele mele. Probabil este și oboseala de la toată munca pe care o depunem, pentru că muncim singuri. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize, pentru că nu mi-am facut de aproape de 8, 9 luni. Este foarte important să ne facem analize măcar o dată pe an, cel mai bine ar fi, de două ori pe an, cam la 6 luni. Eu, probabil deja mulți știți, am avut acum ceva ani probleme cu tiroida, am avut o hipertiroidie pe care am tratat-o și, de doi ani, nu m-am mai dus să-mi fac analize, pentru că eram bine. Am terminat tratamentul pe care îl luam și acum tare îmi e că de la multe întâmplări și probleme, ca la toată lumea, tare îmi e că tiroida mea s-a dereglat iarăși”, a spus Oana Roman, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

"Nu este nimic de îngrijorat"

În urma investigațiilor făcute, Oana a primit diagnosticul la care se aștepta din partea medicilor endocrinologi. I s-a reactivat hipertiroidia care i-a dat mereu bătăi de cap. „Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată. În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic”, a spus Oana, pe Instagram.


    Oana Roman a avut mari emoții din cauza cățelușuluifoto: Instagram
Oana Roman a avut mari emoții din cauza cățelușuluifoto: Instagram

Și-a găsit budogul!

Oana Roman a mai trecut în aceste zile printr-o serie de noi emoții. Bubble, bulldogul ei francez de culoare albă, cu porțiuni negre în zona ochilor, s-a pierdut cu o zi în urmă în Capitală, în zona Tunari. Oana a făcut disperată un apel pe Instagram, iar în câteva ore patrupedul a fost găsit.

Citește și:

Oana Roman are din nou probleme de sănătate

Oana Roman a aflat de ce boală suferă: "Iau şase pastile pe zi!"

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net