Ce diferență! Uite cum și-a transformat Corina Chiriac balconul! Aici e oaza ei de liniște

corina chiriac jpeg
Corina Chiriac se bucură de liniștea caei salefoto: arhivă personală

În perioada de izolare, impusă din cauza pandemiei de coronavirus, îndrăgita solistă și vedetă de televiziune Corina Chiriac și-a găsit mai multe preocupări în casă. Una dintre acestea a fost să-și amenajeze balconul apartamentului în care locuiește și a făcut-o cu gust și cu imaginație! Iată ce diferențe mari există între pozele de dinainte și cele de acum!

Corina Chiriac (70 de ani) a anunțat recent că renunță să mai prezinte emisiunea "Opriți timpul", de la Național TV, așa că a avut vreme să se ocupe de ea și de pasiunile sale. A început cu ceva modificări în propriul apartament din Cotroceni, solista reușind să își transforme total balconul, care înainte arăta ca în fotografia de mai jos.

image
ÎNAINTE. Așa arăta balconul Corinei înainte de marea renovare

L-a zugrăvit, a pus panouri, perdeluță, accesorii, tablouri, ghivece cu flori, și-a recondiționat și și-a făcut mai confortabilă băncuța pe care stă să citească, a pus scaune și o măsuță care nu ocupă mult loc. Locul a prins viață, culoare, este mult mai primitor, iar în izolare a fost oaza perfectă în care se relaxa marea doamnă a muzicii românești. Balconul Corinei Chiriac arată acum ca în fotografia de mai jos.

image
ACUM. Balconul Corinei a avut parte de o transformare totală

"În această izolare am avut timp să îmi reorganizez dulapurile și sertarele, să fac curat prin ele. Și în același timp să refac balconul. Care nu este unul foarte mare, dar l-am reamenajat așa cum mi-a plăcut mie. Am avut timp în aceste trei luni de stat în casă să-mi reorganizez viața și să retrăiesc amintiri pentru viitoarea carte de amintiri pe care o voi scrie", a povestit interpreta, în exclusivitate pentru Click!.

Vedeta ne-a arătat câteva fotografii de pe balcon, cum era înainte și cum este acum, decorat cu tot felul de ornamente și jucării pe care le-a găsit prin casă. Corina a pus pozele pe Facebook, pentru a împărtăși cu fanii bucuria ei, însă unele persoane au sfătuit-o să închidă balconul, pentru a-și proteja interiorul de vijelii și furtuni.

image
Panourile din lemn și perdeluțele au transformat total terasa

image
Decorațiuni și suveniruri, montate pe pereți

Citește și:

«M-am îndrăgostit doar o dată, la 26 de ani». Motivul pentru care Corinei Chiriac îi e mai bine singură

EXCLUSIV Concurență între 4 vedete pe locul Corinei Chiriac, la ”Opriți timpul”. Național TV a pus ochii și pe Mirela Vaida

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
pompieri romani in grecia foto igsu
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu