Ce drăgălaşi sunt cei cinci copii ai Ancăi Serea!


    Anca le-a pus tututor copiilor nume  biblice: Noah, Ava, David, Sara si Moise
Anca le-a pus tututor copiilor nume biblice: Noah, Ava, David, Sara si Moise

Anca Serea (35 de ani) a născut pe 20 mai, anul acesta, pentru a cincea oară, un băieţel frumușel-foc, pe care l-a botezat Moise.

„Eu i-am ales numele. N-aveam nici cea mai vagă idee că acesta va fi numele lui. Voiam iniţial să-l cheme Aaron sau Adam. Dar în iarnă, când am plecat în vacanţă la schi cu copiii şi cu soțul meu, m-am trezit într-o noapte, pe la şase dimineaţa, dintr-un vis foarte frumos. Vorbeam cu un copilaş, îi cântam, mă plimbam cu el şi-i spuneam Moise.

L-am trezit pe Adi şi i-am spus: «Ştiu cum o să-l cheme! Moise!», a povestit Anca pentru “OK! Magazine”. Cei doi soţi mai vor moștenitori: “Nu am spus că va fi ultimul copil. Pentru moment, aş putea spune asta, dar nu ştiu pe viitor”, a mai spus Anca Sână Serea. Ea a mai explicat de ce le-a pus copiilor ei nume biblice. “Cred că toată lumea ştie cine au fost Moise, David sau Noe. E ca o recunoştinţă a mea pentru tot ce mi-a trimis Dumnezeu în viaţa asta. E recunoştinţa noastră, ca familie, că suntem sănătoşi, că ne bucurăm unul de celălalt”.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png