Ce dulce e băiețelul Andreei Mantea! Cum arată la o lună

Ultima actualizare:
Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la naștere
Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la naștere

Andreea Mantea (28 ani) a născut acum o lună un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Sâmbătă (27 iunie), David Andrei, așa cum l-a botezat frumoasa brunetă, a împlinit o lună de zile, iar Andreea se declară a fi cea mai fericită mămică de pe Pământ.

Andreea Mantea nu se mai dezlipește de băiețelul ei, iar sâmbătă (27 iunie) a publicat pe o rețea socială primele fotografii de la aniversarea de o lună de zile a acestuia. David apare în brațele mamei lui, cu o privire curioasă și drăgăstoasă.

Uite ce seamănă David cu mama lui


    Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la nașterefoto: arhiva personală
Andreea Mantea și David Andrei, la o lună de la nașterefoto: arhiva personală

Alături de fotografii, Andreea a adăudat un mesaj în care declară că se simte cea mai norocoasă mămică de pe Pământ: „Șiii... a trecut o lună! O lună în care m-am simțit cel mai norocos și fericit om de pe Pământ! Pentru că Dumnezeu mi-a trimis acest suflețel și mi-a dat binecuvântarea de a fi mamă! Mă simt împlinită și te iubesc din ce în ce mai mult, cu fiecare gângurit, cu fiecare zâmbet, cu fiecare strângere de deget, cu fiecare oftat, cu fiecare sughițat, cu fiecare privire curioasă, cu fiecare plânset alintat... Dar ce mă face cu adevărat puternică și fericită este faptul că știu că acesta este doar începutul. Ne așteaptă un drum lung și frumos împreună. Chiar dacă acest frum o să fie presărat din când în când și cu greutăți, dezamăgiri sau durere, viața are atât de multe lucruri bune, curate, sincere și frumoase de oferit, încât vei avea putere să treci peste toate, iar eu, mama ta, îți voi fi alături mereu și mă voi lupta să ai parte doar de cele bune! La mulți ani, suflet frumos! Te iubește mama mult!”.

Andreea Mantea a născut singură

Andreea Mantea a născut la data de 27 mai 2015 un băiețel sănătos, care cântărea 3.21 kilograme și măsura 50 de centimetri. Vedeta a venit singură la clinică pentru a-l naște pe David Andrei. Tatăl lui, Cristi Mitrea, nu a fost alături de Andreea, care va trebui să-l crească singură pe micuțul David. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu pare să aibă dificultăți în acest sens, întrucât s-a descurcat foarte bine atât la naștere, cât și în prima lună de viață a copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net