Ce emisiune prezintă acum Geanina Ilieș: "Sunt foarte entuziasmată"

Ultima actualizare:

    Geanina Ilieș prezintă o emisiune nouăFoto: arhiva personală
Geanina Ilieș prezintă o emisiune nouăFoto: arhiva personală

Se împarte între afacere, casă și noul proiect de la Pro Tv Plus. Geanina Ilieș (35 de ani) se află în cea mai prolifica perioadă profesională, după ce a fost pusă la cârma emisiunii "Hai să fim super", de la PRO TV, însă recunoaște că nu s-ar descurca dacă nu ar ajuta-o mama. Vedeta ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre fiul ei, televiziune și cea mai importantă femeie din viața sa.

Femeie de carieră sau femeie de casă? Geanina Ilieș reușește să se descurce în ambele variante, dar recunoaște că are și ajutor de nădejde acasă. De puțin timo o vedem la Pro TV Plus, unde prezintă emisiunea "Hai să fim super", și unde invitații de renume din sport vorbesc despre poveștile lor de succes. Seria interviurilor este deschisă de boxerul Mihai Leu, iar noul job i-a adus mare satisfacție Geaninei.


    Vedeta are o relație specială cu fiul eiFoto: arhiva personală
Vedeta are o relație specială cu fiul eiFoto: arhiva personală

"Sunt foarte entuziasmată de acest proiect frumos, curat, educativ. Mă implic cu mare drag și îmi doream de mult o astfel de emisiune. Vreau ca oamenii să se uite cu drag. Au ce învăța", ne-a spus Geanina. E preocupată de platou, dar atentă și la fiul ei, care se pregătește de examenul de evaluare națională. "Sunt într-una dintre cele mai frumoase și mai importante perioade din viața mea. Spun asta pentru că fiul meu se pregătește pentru examenul de evaluare națională. Mi-aș fi dorit ca lucrurile să fie altfel, ca prezența lui la școală să fie normală, nu în online, dar am încredere în el. E un băiat isteț, foarte matur pentru vârsta lui, conștient că este primul examen din viața lui și se concentrează foarte mult pe școală. Discutăm foarte mult pe subiecte, se descurcă foarte bine și la mate, și la română. Când a început clasa a opta eram emoționată pentru cum se va descurca, dar m-a asigurat că o să fie bine. Eu nu sunt o cicălitoare, nu stau cu gura pe el sa învețe", a povestit Geanina pentru Click!.

Geanina își laudă mama și spune că nu s-ar descurca fără ea


    Geanina Ilieș și mama saFoto: arhiva personală
Geanina Ilieș și mama saFoto: arhiva personală

Când nu este la emisiune sau acasă, se află la salonul ei de înfrumusețare, unde se asigură că totul funcționează cum trebuie. Cu atâtea drumuri și activități, nu prea mai dă prin bucătărie. Geanina își laudă mama și spune că nu s-ar descurca fără ea. Mama Geaninei este mereu cu bunătăți pe masă și cu vorbe bune. "Mama ne ajută foarte mult. E cea mai fericită când se afla în jurul nostru și noi în jurul ei. Perioada pandemiei a fost foarte grea. Am stat oarecum separați, chiar dacă este vecina mea și stăm în același complex. Acum vine frecvent să stea cu noi, sunt norocoasă pentru că mă ajută destul de mult și cu Patrick. Îi place foarte mult să gătească pentru noi. Ea e cea mai fericita când suntem toți lângă ea. Se simte o armonie în casă", a mai povestit Geanina Ilieș, pe care o veți putea vedea de luni până duminică, de la orele 19.00, la www.protvplus.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net