Ce emoții a trăit Mirela Retegan! A nășit un cuplu de persoane cu dizabilități

Ultima actualizare:

Mirela Retegan (52 ani) este o fire sensibilă, care face multe acte de caritate și care atunci când întâlnește oameni cu greutăți nu poate rămâne nepăsătoare. Astfel, fondatoarea Găștii Zurli a plănuit ca la carte o nuntă pentru un cuplu cu dizabilități, și i-a ieșit de minune.

Mirela Retegan, alături de mireasă
Mirela Retegan, alături de mireasă

“- Luiza, cum vrei să fie rochia de mireasă? Rochie simplă, de prințesă? Cum o visezi?

- Nu știu, doamna Mirela, că eu nu am văzut niciodată cum arată o rochie.

- La buchet te-ai gândit, din ce flori?

- Nici flori n-am văzut niciodată. Dar așa, după atingere, mi-ar plăcea să fie trandafiri, că sunt catifelați”.

Acesta a fost dialogul emoționant dintre Mirela Retegan și Luiza, o tânără nevăzătoare pe care fondatoarea Găștii Zurli a nășit-o zilele trecute. Evenimentul a avut loc pe data de 16 iulie, la Buzău, și i-a făcut fericiți din cale afară pe cei doi tineri care nu ar fi avut altfel posibilitatea să aibă parte de nunta pe care și-o doreau din tot sufletul.

Citeşte şi: INTERVIU Cum s-au salvat Mirela Retegan și "Gașca Zurli: “Au scăzut încasările cu 95%. Am murit și am înviat de câteva ori”

Luiza e nevăzătoare și Petruș, un bărbat care, de la 21 de ani, se află în scaunul cu rotile. Mirela Retegan s-a ocupat de tot ce a fost necesar, de la rochia de mireasă până la găsirea locației. O sarcină dificilă, pentru că nu e deloc ușor să găsești un restaurant care să asigure toate condițiile unor oameni cu astfel de probleme.

“Ne dorim ca nunta să fie un motiv de bucurie pentru persoanele cu dizabilități! Vrem ca noi, ceilalți, să fim cei care facem darurile și încercăm să acoperim toate cheltuielile acestui eveniment care va mângâia multe suflete și va da speranță multor oameni, amintindu-le că dragostea există!”, povestea Mirela Retegan în ziua în care a mers cu Luiza să își aleagă rochia de mireasă. Designerul Florin Burescu a fost responsabil cu rochia de mireasă a Luizei.

Damian Drăghici a cântat pentru miri

Nunta a fost un succes și toată lumea a fost fericită! Atmosfera a fost încălzită de Damian Drăghici și trupa lui, s-a dansat dansul mirilor, au fost lacrimi de emoție și multă fericire pe chipul acestor oameni  care nici nu visau să li se întâmple așa ceva. Nașa Mirela Retegan le-a mai făcut o altă surpriză mirilor și i-a trimis și în luna de miere în Bulgaria, acolo unde cei doi sunt acum.

“Au fost aproape 150 de persoane cu dizabilități și însoțitorii lor la evenimentul de pe 16 iulie. Toată nunta a fost susținută din donații, sponsorizări, voluntariat: flori, restaurant, decorațiuni, entartaiment. Damian Drăghici avea un eveniment în acea zi care s-a amânat și așa a reușit să vină. Nunta Anului a fost un eveniment organizat de Fundația Zurli și Asociația pentru Îmbunătățirea Vieții din Buzău”, ne-a declarat Mirela Retegan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net