Ce face Adrian Enache în timpul vizitelor nocturne la casa fostei neveste, când actuala îl așteaptă acasă

26 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Artistul a fost surprins intrând noaptea în blocul Corinei

Despre telenovela Enache-fosta nevastă-Marciuc a curs multă cerneală de-a lungul anilor. Artistul a divorţat de Corina, în urmă cu 7 ani, s-a căsătorit cu Iuliana Marciuc, însă continuă să meargă la fosta soţie. Iată de ce.

Adrian Enache trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Iuliana Marciuc. Chiar dacă povestea lor a fost una cu năbădăi, ei sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Şi, chiar dacă interpretul şi vedeta TVR nu s-au căsătorit, ci au făcut doar o logodnă la biserică, la Balcic (Bulgaria), în vara anului 2010, în relaţia lor este armonie şi înţelegere. Au împreună un fiu, David Mihnea Enache, de 11 ani, pe care artistul îl iubeşte ca pe ochii din cap. La fel de mult ţine Adrian şi la fiica lui, Diana, care a împlinit 20 de ani.

Toate bune şi frumoase până la un punct. Acela în care Enache intră în miez de noapte în scara blocului în care locuieşte fosta lui soţie, Corina şi fiica lor, Diana. Mai mult, se pare că el merge des la adresa la care a locuit alături de fosta soţie, de care a divorţat în toamna anului 2009.

simeon stalpnicul png
Artistul a ajuns la locuinţa fostei soţii în jurul orei 12 noaptea şi nu a mai ieşit până a doua zi

simeon stalpnicul png

Contactat de reporterii Click!, Adrian Enache susţine că de fapt se duce la fiica lui, Diana. ”Cum să nu merg? Nu e casa mea? De 26 de ani e casa mea şi fac ce vreau. Vin de câte ori vreau. De ce să mă feresc? Aici stă fata mea. Vin la Diana ori de câte ori pot. De 20 de ani fac aceleaşi drumuri. Ce e nou? Cum am grijă de David, am şi de Diana, chiar dacă a crescut, sunt în continuare aproape de ea. Parcă aş fi singurul care merge să-şi vadă copilul. Când mă prind şi-mi fac poze aici, spun că stau aici, când mă prind dincolo, spun că stau acolo…”, explică Adrian Enache.În seara cu pricina se pare că s-a văzut cu fiica lui pentru a pune la punct detaliile legate de o emisiune pentru a doua zi, unde urma să cânte Diana. Enache prezintă o emisiune la TVR 2, ”Duelul pianelor”, secondat de Paula şi Ovi. Pe lângă filmările de la TVR, artistul este ocupat şi cu noile reclame pentru farmacia pe care o promovează alături de alţi artişti.

I-a cumpărat Dianei o maşină de ziua ei

simeon stalpnicul png

Adrian Enache i-a cumpărat fetei lui, Diana, un automobil Mercedes 4x4, pe care tânăra şi-l dorea enorm. ”Dianei nu i-am făcut petrecere de ziua ei de doi ani de zile, nici măcar la majorat. Ea a vrut mai bine să păstrăm banii pentru maşină. Şi uite că după doi ani am reuşit să-i îndeplinesc dorinţa. În rest, Diana îşi vede de facultate şi de muzică”, spune artistul. Fata a luat parte la câteva procese, la iniţiativa avocatei Katia Cicală, cea care a apărat-o în procesul pe care i l-a intentat bărbatului care a agresat-o în vara anului 2014. În paralel, a început să cânte cu trupa System Band.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi Bădălău jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png