Ce face Geanina Ilieş la un an după ce s-a retras de la pupitrul ştirilor Antena 1

Ultima actualizare:

    Geanina Ilieş a prezentat ştirile din weekend la Antena 1foto: arhiva personală
Geanina Ilieş a prezentat ştirile din weekend la Antena 1foto: arhiva personală

Geanina Ilieş (32 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor şi se pare că nu duce deloc dorul televiziunii. Prezentatoarea şi-a deschis un studio de bronzare şi îi merge atât de bine încât a anunţat că se extinde în afaceri. Curând, fosta vedetă tv va avea un nou salon de înfrumuseţare, unde le aştaptă pe doamne să îi calce pragul.

Nici urmă de regrete în sufletul Geaninei Ilieş după 15 ani de presă. Fosta vedetă de la Antena 1 s-a reorientat după ce anul trecut şi-a dat demisia de la pupitrul Observatorului de weekend şi se ocupă de afaceri. 

"Nu îmi este dor de sticlă. Mi-e foarte bine. M-am obişnuit cu noul meu job. Sunt liniştită. Am intrat pe partea de antreprenoriat şi îmi merge foarte bine. Acum dacă m-am retras, fac nişte lucruri foarte frumoase. Mi-am descoperit latura de beauty, am salonul acela şi ne extindem. Facem un frate mai mare, un salon de remodelare corporală, facială. În aproximativ o lună deschidem.


    Geanina Ilieş este imaginea salonulul eifoto: arhiva personală
Geanina Ilieş este imaginea salonulul eifoto: arhiva personală

Am lucrat aproape 15 ani în alt domeniu. Am început cu filmul, am lucrat în presă, am ajuns în televiziune la ştiri, dar mi-am zis că trebuie să-mi dau un restart. După 30 de ani ajungi să te descoperi. Băieţelul meu, Patrick (11 ani) creşte. Ne pregătim pentru clasa a V-a. Mă ajută ambii părinţi în creşterea lui", a povestit Geanina Ilieş la Antena Stars.  

A fost ofertată de alte televiziuni

După şase ani petrecuţi la Antena 1, Geanina s-a retras ca să-şi aloce weekend-urile copilului şi proiectelor personale. Vedeta nu a negat că au existat oferte de la alte televiziuni, dar nimic nu a depășit stadiul de discuții. "Mulțumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar și colegilor de la Observator, care mulţi dintre ei s-au transformat în adevărați prieteni", scria știrista la momentul când şi-a luat rămas bun. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net