Ce face Inna cu banii: “Nu-mi place să construiesc clă­diri şi să cumpăr maşini”

Ultima actualizare:

    ”Alexandra a rămas la fel, oricât de mare ajunge INNA”foto: Arhiva personală
”Alexandra a rămas la fel, oricât de mare ajunge INNA”foto: Arhiva personală

Celebra artistă a făcut o „escală“ la ProTV, unde alege copii talentaţi în show-ul Vocea României Junior. Dar iată cum e ea dincolo de show. Să o cunoaştem pe Alexandra!

Pari întoarsă în România. Am impresia că eşti din ce în ce mai mult în România.

INNA: Da, pentru că sunt multe proiecte la care lucrez împreună cu echipa mea de la Global Records, casa mea de discuri.

Pentru un om care a reuşit în maniera în care ai reuşit tu, e o presiune pe undeva. E o impresie când te întorci că te-ai întors că nu mai merg lucrurile pe afară.

Dacă ne uităm la ultima piesă lansată, Gim­me Gimme şi vedem cum, în trei săptămâni, are 15 milioane de vizualizări, te las pe tine să judeci dacă vorbim despre succes sau nu. Si­gur, trendurile se schimbă, trebuie să ţii pasul cu ele, uneori le faci tu, alteori le fac alţii. Şi cred că în industria asta trebuie să fim cu toţii prieteni.

Care-ţi sunt prietenii importanţi din breaslă? Mă refer la artiştii internaţionali.

Sunt foarte mulţi DJ-i, pentru că muzica aceasta îmi place, dar nu numai. Cu Pitbull, de exemplu, ne felicităm, ne sfătuim şi aşa mai departe. Cu J.Balwin şi Flo Rida la fel.

Să te întreb altfel. E greu de manageriat un succes mare la o vârstă mică. Ai simţit vreodată că-ţi e greu?

Simţi de multe ori că ai o presiune asupra ta şi e omeneşte să mai faci greşeli din cauza asta. E omeneşte uneori să ţi se pară că „Am făcut multe, am reuşit multe“. Dar ideea e să ai o echipă în jur care să te aducă cu picioarele pe pământ.

Eu, dacă aş fi în locul tău, aş fi foarte inaccesibil şi interesant.

Te referi în meseria ta să ajungi aşa sau în a mea? Că în meseria mea, dacă ai fi aşa, n-ai avea succes. Meseria mea e să fac oameni feri­ciţi şi atunci nu funcţionează aroganţa.

J.Balwin şi Pitbull mi se par aroganţi.

Eu nu cunosc niciun artist arogant de suc­ces. Trebuie să arăţi iubire pentru public. Să faci sesiuni de autografe de ore întregi.

A da autografe mi se pare un gest arogant.

Dacă te oferi să dai autografe e aroganţă. Dacă-ţi cer oamenii şi tu le dai, atunci nu e.

Care e cel mai mare număr de oameni în faţa cărora ai cântat?

Cred că 400.000, la un festival în Amster­dam.

Eşti calculată sau eşti artistă?

Calculele mele, la sfârşit de an, sunt investi­ţia din clipurile care urmează. Mă interesează, nu sunt atât de naivă. Dacă se întâmplă ceva cu familia mea sau cu mine, ceva de sănătate şi necesită bani, ar fi cu părere de rău să nu fiu asigurată. Dar nu-mi place să construiesc clă­diri şi să cumpăr maşini. Conduc o maşină pe care o am pe un contract de colaborare. Nici măcar nu ştiu cât costă.

Citește aici continuarea acestui interviu sincer cu Inna!

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu