Ce face Mihaela Tatu după ce a dispărut de la tv

Ultima actualizare:

    Mihaela Tatu este implicată într-un proiect caritabil foto: arhiva personală
Mihaela Tatu este implicată într-un proiect caritabil foto: arhiva personală

Deşi nu mai apare frecvent pe sticlă, Mihaela Tatu (52 de ani) nu stă degeaba. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 X femeie" este implicată până peste cap în alte activităţi. Nu refuză categoric să revină în televiziune, dacă i s-ar da pe mână un proiect care să i inspire pozitiv.

Mihaela Tatu a renunţat să mai locuiască în Capitală, deşi revine foarte des aici. "Am fost în Oradea cu un proiect şi mi-a plăcut oraşul. Am ales să trăiesc aici fără a avea alt scop decât acela de a fi mulţumită. Nu este o retragere, ci un alt capitol al vieţii mele. Cine ştie unde voi fi mâine? Viaţa îţi poartă paşii unde nici nu gândeşti. Consider că şi locul îl face pe om, dar să nu uităm că omul aduce un plus de valoare locului. Vorba aceea, omul sfinţeşte locul! Capitala rămâne oraşul unde mă întorc foarte des, constant chiar, pentru că face parte din sfera mea de interese ca şi multe alte localităţi din ţară. Viaţa este frumoasă şi se poate trăi armonios în toate colţurile lumii", a declarat, pentru www.ziarulring, Mihaela Tatu.

Chiar dacă se spune despre televiziune că este un microb, Mihaela Tatu pare să nu-i simtă lipsa.

"De când nu mai sunt în televiziune mă implic în mod constant în tot felul de acţiuni pentru că am timp. Dacă m-aş întoarce? Depinde de proiect, dar nu-şi permit patronii televiziunilor emisiuni frumoase şi care să inspire pozitiv. I-ar costa prea mult. Apoi, ei nu vor să facă educaţie maselor, ci vor audienţă. Simplu. Până una, alta, îmi văd de viaţa mea şi de proiectele în care, persoană publică fiind încă, fac tot ce pot pentru a lăsa ceva în urma mea, pentru a ajuta. Deocamdată atât", a adăugat Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare tv susţine, în prezent, campania de strângere de fonduri pentru Centrul Respiro "Piticot" (Institutul român pentru ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate). Nu este prima activitate de acest fel în care Mihaela Tatu este implicată.

"În 20 de ani de media, nu mai ţin şirul evenimentelor caritabile în care m-am implicat. Îmi pasă cu adevărat!Este vorba despre copiii noştri, ai acestei ţări, care nu au nicio vină că au venit pe lume mai puţin norocoşi decât alţii. Apoi, eu sunt o mamă norocoasă pentru că fiica mea este întreagă, şi mare, şi sănătoasă. Dar dacă aş fi fost şi eu o mamă de sacrificiu? Să nu am posibilitatea financiară de a avea grijă de pruncul meu? Acesta este motivul pentru care m-am implicat în campanie. Pentru că sunt mamă, sunt femeie, sunt un om căruia îi pasă!", a mai spus Mihaela Tatu, citată de "Ring".

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net