Ce face Mihai Onilă, după moartea fetiţei: "Mă simt eliberat!"

Ultima actualizare:

    Aşa arată acum Mihai Onilă la aproape trei săptămâni de la moartea fetiţei foto: captură video
Aşa arată acum Mihai Onilă la aproape trei săptămâni de la moartea fetiţei foto: captură video

Mihai Onilă a trecut printr-o mare tragedie, care a lăsat urme adânci în sufletului lui, dar şi pe chip. Fostul component al trupei "AXXA" încearcă să uite de durerea pricinuită de decesul prematur al fetiţei sale şi la doar câteva săptămâni de când micuţa Ioana Emily Hope s-a stins, artistul s-a reapucat de cântat. Nu o face cu trupa lui din Belgia, ci pe Facebook, unde şi-a invitat prietenii să-l provoace şi să-i ceară să interpreteze diferite piese.

Viaţa lui Mihai Onilă nu va mai fi niciodată la fel. Încercănat şi încă îndurerat după moartea fetiţei, artistul încearcă să se aduce şi să facă ce ştie mai bine, să cânte. A intrat live pe Facebook cu prieteni vechi şi noi, toţi cei care i-au transmis condoleanţe, şi le-a interpretat la cerere piesele preferate. Într-o scurtă pauză dintre melodii, artistul a simţit nevoia să explice că toţi suntem persoane foarte fragile, care trăim înconjurate de dragoste şi le-a explicat apropiaţilor să-şi dozeze acest sentiment cum cred de cuvinţă.


    Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală
Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală

"Poate pe mine mulţi mă consideră acum un nebun, care cântă deşi am pierdut-o pe fetiţa mea! Mă simt un om liber acum că am eliberat-o şi pe ea", a spus Mihail Onilă vizibil emoţionat. De altfel, artistul nu şi-a putut stăpâni lacrimile în cele câteva intervenţii live pe care le-a avut, semn că despărţirea de micuţa lui a fost extrem de dureroasă.

Fetiţa lui Mihai Onilă, Ioana Emily Hope, a pierdut lupta cu viaţa în noaptea de miercuri spre joi (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier. Avea doar 10 ani. Artistul a renunțat la trupa AXXA cu ani în urmă și acum se ocupă de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spunea chiar el. S-a făcut vindecător, însă se pare că a revenit şi la prima lui dragoste, muzica.

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png