Ce face Mircea Radu după ce a rămas fără emisiune la Antena 1


    Mircea Radu a avut o colaborare scurtă cu Antena 1Foto: Antena 1
Mircea Radu a avut o colaborare scurtă cu Antena 1Foto: Antena 1

Mircea Radu a avut o colaborare scurtă cu Antena 1. În urmă cu două luni, emisiunea "Ie, Românie" a fost scoasă din grilă după doar şapte ediţii, dar omului de televiziune se pare că i-a prins bine experienţa de a călători prin ţăra, căci acum s-a lansat într-un nou proiect. Vedeta a anunţat că are o nouă emisiune, "Poveşti cu gust", care se difuzează online, despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

După două luni în care Mircea Radu a stat pe tuşă, omul de televiziune revine cu un nou proiect. Nu a bătut palma cu niciun post, ci va realiza o emisiune online "Poveşti cu gust", proiect ce poartă numele cărţii lansate de vedetă în oamna lui 2016. Mircea Radu își surprinde publicul cu reţete tradiţionale de aici şi de departe şi amintiri cuprinse în texte presărate cu un strop de melancolie, un gram de umor și mult suflet. Nu lipsesc nici întâmplările inedite din trecutul lui Mircea, dezvăluite publicului pentru prima oară. Asta se pare că îşi propune şi acum omul de televiziune, să cutreiere satele pentru a face cunoscute reţete care erau gătite simplu, fără ca gospodinele să aibă curent electric şi condiţiile de acum. 

"Încep un nou proiect și am vrut ca tu să fii primul care află. Se cheamă «Povești cu Gust» și e despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice. În Povești cu Gust sunt alături de Marius Toader și Robe Adrian, de care mă leagă o profesie și o prietenie.Toți trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punți direct către public. Să lansăm și să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni și să formeze comunități. Ne vom folosi experiența de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care ești invitat și tu. 

Nu în ultimul rând, «Povești cu Gust» înseamnă dorința de evadare dintre betoanele orașului și întoarcerea la natură, ca parte din ea. Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă. Intră și tu în comunitatea Povești cu Gust și înscrie-te la evenimentele gastronomice de promovare a rețetelor autentice. Intră pe www.povesticugust.ro., a notat Mircea Radu la scurt timp după ce şi-a anunţat noul show.  

Mircea Radu, scos de pe post după şapte ediţii

Emisiunea lui Mircea Radu a avut un debut slab în audiențe. Lansat inițial cu două ediții pe săptămână, joia și vinerea (la concurență cu Românii au talent), reality-show-ul "Ie, Românie" a pus Antena 1 pe locul trei în audiențe, cu cifre sub media postului. Astfel, postul tv a decis să difuzeze emisiunea o singură dată pe săptămână. Însă "Ie, Românie" nu a avut nicio şansă în faţa "Românii au talent", iar cifrele de audienţă au fost chiar de opt ori mai mici decât emisiunea de la Pro TV, ceea ce i-a determinat pe producători să renunţe la show.

Mircea Radu (49 de ani) a renunţat, la sfârşitul anului trecut, la colaborarea cu Marina Almăşan, alături de care prezenta, la TVR 2, ”Femei de zece, bărbaţi de zece”, însă iată că transferul la Antena 1 nu a fost de bun augur. După doar câteva ediţii, el a rămas fără emisiunea ”Ie Românie”, care i se dăduse pe mână la 28 februarie 2018.   

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spătar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg