Ce face Narcisa Birjaru cu cei 30.000 de euro câștigați la "Chefi la cuțite”


    Narcisa Birjaru, alături de Cătălin Scărlătescufoto: Antena 1
Narcisa Birjaru, alături de Cătălin Scărlătescufoto: Antena 1

Narcisa Birjaru este prima femeie care primeşte trofeul și, implicit, marele premiu în valoare de 30.000 de euro la „Chefi la cuțite”! Fericita câștigătoare a sezonului 9 și-a făcut deja planuri și a dezvăluit pe ce va cheltui cei 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru, concurenta lui chef Cătălin Scărlătescu, a pus mâna pe marele premiu în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Deși unii dintre colegii ei din competiție au acuzat-o că nu ar fi meritat marele premiu, Narcisa merge mai departe și nu pune la suflet bârfele iscate după terminarea competiției. Acum, Narcisa își face planuri cum să cheltuiască cei 30.000 de euro, însemnând valoarea marelui premiu. „Nu m-am gândit încă ce să fac cu premiul. Aș vrea să dau avans să-mi iau o casă. Aș vrea să am și propriul meu local, dar mi-e frică cu pandemia asta. Eu nu mă prea pricep la afaceri. Posibil să merg și într-o vacanță în Turcia. Iubesc țara si mâncarea de acolo, tradițiile”, a declarat Narcisa, la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars.

Narcisa Birjaru: "Îmi place să dau la undiță”

Narcisa a vorbit despre experiența de la „Chefi la cuțite”, care i-a schimbat viața. „Am învățat tehnici de gătit, preparate noi. A fost grea finala, nu mă așteptam niciodată să ajung în finală. Nu prea am încredere în mine, cred că de acum încolo ar trebui să am. Am învățat să gătesc de la mama, de la bunica mai ales, plăcinte, cocării, pizza. La bunica gătim pe pirostrii. Îmi place să dau la undiță sau la lansetă, mă relaxează și îmi place să mânânc pește, fructe de mare”, a povestit câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și:

Scandal după ce Narcisa Birjaru a câștigat "Chefi la cuțite": "Nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa"

Cine e Narcisa Birjaru, finalistă la „Chefi la cuțite”. S-a căsătorit de la 14 ani

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul