Ce face Olivia Steer când toată lumea își laudă sarmalele și cozonacii pe Facebook

Ultima actualizare:

    Olivia Steer și-a schimbat radical stilul de viață după ce tatăl și sora ei au murit de cancerFoto: Facebook
Olivia Steer și-a schimbat radical stilul de viață după ce tatăl și sora ei au murit de cancerFoto: Facebook

Recunoscută pentru deciziile radicale în ceea ce privește alimentația sănătoase, Olivia Steer face figură aparte zilele acestea pe rețelele de socializare. Când toată lumea își laudă sarmalele, caltaboșii și cozonacii, fosta vedetă PRO Tv vorbește despre ceai din coji de portocale deshidratate.

Cu puțin timp înainte de Crăciun, Olivia Steer le-a arătat prietenilor ei virtuali cum se pot face provizii pentru iarnă din cojile de portocale rămase de la fresh-urile de fructe. ”După ce-am făcut freshuri pentru toți ai casei, acum pregătesc - provizii pentru iarnă - ceai de coji de portocale deshidratate. Portocalele sunt parfumate, bio, netratate, delicioase și vin din Grecia rurală”, a scris Olivia pe pagina personală de Facebook.Întrebată cum usucă cojile de portocale, vedeta a răspuns că folosește un deshidrator. ”În deshidrator, la maxim 40 de grade, ca să meargă treaba mai repede. Dar le poți pune și într-o tavă, pe calorifer”, a explicat ea.

În urmă cu mai mulți ani, Olivia Steer a devenit adepta stilului raw-vegan, în alimentație, care presupune evitarea preparării termice a alimentelor. “Am avut două cazuri de cancer în familie (n.r. tatăl și sora Oliviei au murit din cauza acestei boli). Când s-a îmbolnăvit Lavinia (n.r. sora ei), am început să caut informații în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă față deloc. Citind și mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moștenim niște obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea”, a povestit Olivia Steer într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.Dacă soțul ei, Andi Moisescu, s-a convins repede de beneficiile aduse de o astfel de alimentație, pentru cei doi copii Olivia a trebuit să inventeze cât mai multe rețete de dulciuri pentru a compensa “oferta nocivă” a supermarketurilor. ”Mulți se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradițională și dacă mi-e greu să mă abțin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aș mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, și dispoziții îndoielnice”, a mai spus Olivia pentru sursa citată.


    Olivia face provizii pentru iarnă din cojile de portocalefoto: arhiva personală
Olivia face provizii pentru iarnă din cojile de portocalefoto: arhiva personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net