Ce familie frumoasă a lăsat în urmă Regele Varicelor. Își diviniza soția și copiii

simeon stalpnicul png

Medicul care a salvat de la moarte nenumărate paciente și le-a scăpat de varice s-a stins ieri, după ce a fost operat în Iordania. Mohammad Abu-Baker a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii superbi.

Mohammad Abu Baker avea peste 27 de ani de experiență în domeniul flebologiei și 6 invenții care l-au ajutat să trateze și cele mai complicate afecțiuni.

simeon stalpnicul png

Din cauza problemelor la inimă, cel supranumit ”Regele Varicelor” s-a stins ieri după ce a fost operat într-o clinică din Iordania. Medicul este plâns de apropiați și de familia lui la care ținea enorm.

simeon stalpnicul png

De câțiva ani, ABu Baker își refăcuse viața cu asistenta sa, o femeie frumoasă, calmă și extrem de sufletistă. I-a dăruit doi copii perfecți, o fetiță și un băiat cu care medicul se mândrea peste tot.

Datorită lor era cu zâmbetul pe buze. De ziua ei, ”regele” i-a scris un mesaj care te face să plângi. ”Pentru că mi-ai fost alături atâția ani, îți mulțumesc! Te iubesc la fel ca în prima zi, nimic nu s-a schimbat. Ești tot frumoasa mea, fata inocentă care mi-a zâmbit în ziua în care ne-am cunoscut. La multi ani și nu uita nicio secundă că te iubesc enorm! La mulți ani ,Iman și Abdul”!

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
cub catalin botezatu png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg