Ce familie frumoasă are Andreea Spătaru! Are doi copii, iar micuțul Iosif a împlinit 2 ani. Are niște ochi de vis

Ultima actualizare:

    Andreea Spătaru are doi copii, iar cel mai mic dintre ei a împlinit zilele trecute 2 ani
Andreea Spătaru are doi copii, iar cel mai mic dintre ei a împlinit zilele trecute 2 ani

Are 35 de ani și în anii 2000 făcea furori. A pozat în reviste pentru bărbați și a fost prima asistentă de la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”. Acum, Andreea Spătaru este o soție desvârșită și o mamă dedicată. Fiul ei, Iosif, a împlinit zilele trecute doi ani, iar părinții l-au sărbătorit în familie. Micuțul are niște ochi de vis.

Este frumoasă, are un zâmbet cuceritor și, deși, a născut de două ori, Andreea Spătaru se poate lăuda cu aceeași siluetă care a consacrat-o. Parcă anii nici n-au trecut peste ea.

Nu mai este tinerica de 20 de ani, ci o femeie în toată regula. O femeie împlinită, pentru care soțul și copiii reprezintă tot universul ei.

Andreea, Sorin, soțul ei, împreună cu micul Iosif, la ziua lui de naștere
Andreea, Sorin, soțul ei, împreună cu micul Iosif, la ziua lui de naștere

De dragul lor, frumoasa blondină s-a retras din lumina reflectoarelor, nu înainte de a poza într-un mod inedit în Playboy: cu burtica la vedere. Asta se întâmpla în 2009, când era însărcinată cu Maria, devenind astfel singura femeie gravidă din istoria revistei.

Iar imediat după ce a devenit mamă nu s-a mai știut nimic despre ea. Tot timpul și l-a dedicat creșterii Mariei Sofia, fetița sa în vârstă de 11 ani, care-i seamănă perfect.

De doi ani, însă, Andreea are pereche. Pe 25 aprilie 2017, ea l-a adus pe lume pe micul Iosif. În urmă cu câteva zile, i-a organizat o petrecere în patru, cu ocazia zilei de naștere, de la care nu au lipsit tortul și baloanele colorate.

Micuțul are niște ochi de vis: albaștrii ca marea și un zâmbet care va pune pe jar multe inimi. Și el a ”furat” din trăsăturile Andreei.

”La mulți ani fericiți, la mulți ani dragă Iosif, la mulți ani fericiți! 2 ani de fericire alături de tine!”, Cea mai bună soră și cea mai bună fiică din toate timpurile, te iubesc Maria, mai mult decât totul”, ”Tot ziua lui, bărbații mei perfecți”, a postat Spătaru pe pagina sa de socializare.

Iosif a primit de ziua lui de la părinți un urs mare de pluș, o mașină și multe baloane colorate
Iosif a primit de ziua lui de la părinți un urs mare de pluș, o mașină și multe baloane colorate

Fosta vedetă este căsătorită cu Sorin Marica, iar o perioadă au fost plecați în America, dar au fost nevoiți să revină în țară după ce le-a expirat viza.

Acum, au o frumoasă vilă în București, acolo unde l-au sărbătorit cum se cuvine pe ”micul prinț”.

Cine este Andreea Spătaru

Andreea Spătaru s-a născut în București pe 9 martie 1985. În 2004, a absolvit Liceul teoretic ”Constantin Brancoveanu”, apoi a urmat cursurile Universității Româno-Americană, specializarea Studii ale Integrarii Europene.

Din 2004, a fost model al Agenției Smile și a fost imaginea mai multor firme, printre care și House of Art. Un an mai târziu a fost declarată Miss Playboy, Miss Fotomodel și Miss Divizia Sexy.

Ea a apărut în mai multe reclame de televizune. A început să cocheteze cu televiziunea în vara lui 2005, când a colaborat cu Național tv, fiind asistentă în emisiunea ”Sare și piper cu Stela și Arșinel”. A jucat apoi în serialul ”Cuscrele”, interpretând-o pe secretara Pamela. 

Din ianuarie 2006, a fost co-prezentatoarea emsiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, sub numele de vecina de la 7.

În primvara lui 2010, a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine”.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/andreea-spataru-goala-de-revelion

https://www.click.ro/comunitate/romanesti/andreea-fii-mea-spune-tot-timpul-tata-si-cateodata-mama

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mult-seamana-copiii-vedetelor-cu-parintii-lor-copilarie

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net