Ce familie frumoasă are Diana Şucu, fosta ştiristă TVR: doi copii și un mariaj fericit alături de soțul milionar

6 august 2020
image
Diana și Dan au serbat 15 ani de iubire. Își adoră cei doi copii

A preferat discreția de când a părăsit pupitrul știrilor de la TVR 2 și s-a măritat cu omul de afaceri Dan Șucu (55 de ani). Acum, Diana (47 de ani), fostă Lăscărescu, actualmente Șucu, este fericită și împlinită.

Dan și Diana au doi băieți superbi, Dan Matei (14 ani) şi Petru Andrei Cristian (12 ani), iar zilele trecute, cu toții au fost la ceas de sărbătoare: “4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”. 

image
Diana și Dan au serbat 15 ani de iubire. Își adoră cei doi copii

Dar l-au serbat și pe băiatul cel mare: ”La un an distanță, adică pe 3 august 2006, s-a născut primul nostru băiat, Dan Matei Şucu. La mulți ani, minunea mea !”, a mai scris Diana, pe Facebook. Îmbrăcați elegant, Diana, Dan și cei doi fii ai lor au format tabloul familiei perfecte. Celebrul om de afaceri Dan Viorel Șucu a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu și au două fete împreună. El este patronul Mobexpert, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png