Ce familie frumoasă are Petre Roman!

Ultima actualizare:

    Petre Roman,  la papion, nu  a trecut neobservat  în faţa Hotelului  Hiltonfoto: blitz
Petre Roman, la papion, nu a trecut neobservat în faţa Hotelului Hiltonfoto: blitz

La 71 de ani, Petre Roman arată impecabil. Doar părul vopsit într-o nuanţă cam nepotrivită îl dă de gol. Îmbrăcat la patru ace, politicianul a fost surprins zilele trecute alături de soţia sa cu 25 de ani mai tânără şi de fiul lor Petruş (7 ani), ambii la fel de eleganţi şi de frumoşi.

Mai are două luni şi împlineşte 72 de ani, dar iată că pentru Petre Roman vârsta este doar un număr. Sportul şi familia îl ţin tânăr. Înoată ca-n adolescenţă, merge la schi, este atent la ce mănâncă. Cum altfel când are un copil de doar 7 ani, Petruş, şi o nevastă cu 25 de ani mai tânără, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (46 de ani). Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins frumoasa familie Roman ieşind de la un eveniment care a avut loc la Hotelul Hilton din centrul Capitalei. Fostul politician, îmbrăcat la patru ace, cu papion mov la gât, a întors câteva capete în drum spre bolidul Range Rover de 80.000 de euro care-l aştepta în parcare. Singurul detaliu nepotrivit în înfăţişarea sa era culoarea părului, care “striga” de la o poştă că e vopsit. Un sfat? Petre Roman, schimbă urgent stilistul! Cafeniul-castaniu-roşcat mai tare-l  îmbătrâneşte, decât îl întinereşte. Un păr natural grizonat l-ar prinde mult mai bine.


    Silvia Chifiriuc  îl ţine bine de mână  pe Petruş când  traversează strada
Silvia Chifiriuc îl ţine bine de mână pe Petruş când traversează strada

La scurt timp, şi-a făcut apariţia şi restul familiei. Silvia Chifiriuc, într-o rochie neagră, transparentă, din tul şi dantelă, de mână cu micuţul Petruş. Pantofii nud cu toc de 8 cm dădeau supleţe picioarelor ei, oricum lungi şi frumoase, iar gentuţa bej cu floricele era diversitatea de care avea nevoie ţinuta destul de sobră. Băiatul părea desprins din cărţile de etichetă ale caselor regale. Pantaloni scurţi, cămaşă albă şi şosete lungi până la genunchi, semăna leit cu prinţul George, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii. 


    Familia Roman  pleacă de la eveniment  cu un Range Rover  de 80.000 de euro
Familia Roman pleacă de la eveniment cu un Range Rover de 80.000 de euro

Se împlinesc 11 ani de când Petre Roman a divorţat de Mioara Roman, cea care i-a fost soţie timp de 33 de ani, şi 9 ani de când s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. La vremea respectivă, povestea de dragoste a celor doi a făcut mare vâlvă, şi, deşi cârcotaşii considerau că acest cuplu nu va rezista, iată că timpul a dovedit contrariul. Şi ce bine le stă împreună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net