Ce familie frumoas─â are Starlin de la Survivor Rom├ónia! Cea mai mare motiva╚Ťie e fiica lui de 5 ani

image
Dafne este minunea lui StarlinFoto: arhiv─â personal─â

Originar din Republica Dominican─â, locul ├«n care se filmeaz─â Survivor Rom├ónia 2021, Starlin de la R─âzboinicii poate spune c─â Rom├ónia este acas─â pentru el. Acesta s-a c─âs─âtorit cu o rom├ónc─â, al─âturi de care are o minune de feti╚Ť─â, Dafne, ├«n v├órst─â de cinci ani.

Starlin a r─âmas ├«n ultimii ╚Öapte R─âzboinici, la Survivor Rom├ónia, dup─â un traseu ├«n care a demonstrat c─â este unul dintre pilonii echipei, cel care de multe ori ├«i sus╚Ťine pe colegi de pe margine, dar ╚Öi acela care a devenit autorul unor momente u╚Öor de ╚Ťinut minte, precum duelul consacrat cu C─ât─âlin Moro╚Öanu.

Starlin poate spune c─â este at├ót de aproape de cas─â, dar at├ót de departe, c─âci acesta este n─âscut ├«n Republica Dominican─â, dar izolat pe insula care i-a devenit "acas─â" ├«n ultimele trei luni. 

Starlin e instructor de zumba și fitness

├Än v├órst─â de 37 de ani, R─âzboinicul este de meserie instructor de fitness ╚Öi zumba, dar ╚Öi percu╚Ťionist. El a studiat psihologie industrial─â ╚Öi resurse umane, iar pe plan sentimental este ├«mplinit.

Războinicul Starlin este căsătorit cu o româncă 

image
Starlin este fericit ├«n Rom├ónia al─âturi de so╚Ťie ╚Öi fiica lorFoto: arhiv─â personal─â

Mariano Starlin Belen Medina tr─âie╚Öte de mai bine de 10 ani ├«n Rom├ónia, este c─âs─âtorit cu o rom├ónc─â ╚Öi ├«mpreun─â au o feti╚Ť─â de 5 ani, Dafne, principala motiva╚Ťie de a rezista c├ót mai mult ├«n reality show-ul de supravie╚Ťuire.

De ce a acceptat Starlin provocarea Survivor România

"Particip la Survivor Rom├ónia pentru c─â este cea mai mare provocare a mea. Vreau s─â-mi ar─ât c─â pot s─â dau totul, indiferent de dificult─â╚Ťile care apar, ╚Öi s─â ar─ât lumii din ce sunt f─âcut. Cunosc Republica Dominican─â, chiar dac─â am tr─âit ├«n Santo Domingo, ╚Ötiu fructele, plantele, tot ce poate fi m├óncat ╚Öi ce nu. ├Ämi pot ajuta coechipierii s─â se adapteze mai u╚Öor, pentru c─â ╚Ötiu limba, m├ónc─ârurile tradi╚Ťionale ╚Öi sunt foarte ├«ndem├ónatic pe final, am f─âcut baschet ╚Öi baseball mul╚Ťi ani", a declarat Starlin ├«nainte de a zbura spre Republica Dominican─â.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg