Ce familie frumoasă are Starlin de la Survivor România! Cea mai mare motivație e fiica lui de 5 ani

Ultima actualizare:

    Dafne este minunea lui StarlinFoto: arhivă personală
Dafne este minunea lui StarlinFoto: arhivă personală

Originar din Republica Dominicană, locul în care se filmează Survivor România 2021, Starlin de la Războinicii poate spune că România este acasă pentru el. Acesta s-a căsătorit cu o româncă, alături de care are o minune de fetiță, Dafne, în vârstă de cinci ani.

Starlin a rămas în ultimii șapte Războinici, la Survivor România, după un traseu în care a demonstrat că este unul dintre pilonii echipei, cel care de multe ori îi susține pe colegi de pe margine, dar și acela care a devenit autorul unor momente ușor de ținut minte, precum duelul consacrat cu Cătălin Moroșanu.

Starlin poate spune că este atât de aproape de casă, dar atât de departe, căci acesta este născut în Republica Dominicană, dar izolat pe insula care i-a devenit "acasă" în ultimele trei luni. 

Starlin e instructor de zumba și fitness

În vârstă de 37 de ani, Războinicul este de meserie instructor de fitness și zumba, dar și percuționist. El a studiat psihologie industrială și resurse umane, iar pe plan sentimental este împlinit.

Războinicul Starlin este căsătorit cu o româncă 


    Starlin este fericit în România alături de soție și fiica lorFoto: arhivă personală
Starlin este fericit în România alături de soție și fiica lorFoto: arhivă personală

Mariano Starlin Belen Medina trăiește de mai bine de 10 ani în România, este căsătorit cu o româncă și împreună au o fetiță de 5 ani, Dafne, principala motivație de a rezista cât mai mult în reality show-ul de supraviețuire.

De ce a acceptat Starlin provocarea Survivor România

"Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu. Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut baschet și baseball mulți ani", a declarat Starlin înainte de a zbura spre Republica Dominicană.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net