Ce familie frumoas─â are Starlin de la Survivor Rom├ónia! Cea mai mare motiva╚Ťie e fiica lui de 5 ani

image
Dafne este minunea lui StarlinFoto: arhiv─â personal─â

Originar din Republica Dominican─â, locul ├«n care se filmeaz─â Survivor Rom├ónia 2021, Starlin de la R─âzboinicii poate spune c─â Rom├ónia este acas─â pentru el. Acesta s-a c─âs─âtorit cu o rom├ónc─â, al─âturi de care are o minune de feti╚Ť─â, Dafne, ├«n v├órst─â de cinci ani.

Starlin a r─âmas ├«n ultimii ╚Öapte R─âzboinici, la Survivor Rom├ónia, dup─â un traseu ├«n care a demonstrat c─â este unul dintre pilonii echipei, cel care de multe ori ├«i sus╚Ťine pe colegi de pe margine, dar ╚Öi acela care a devenit autorul unor momente u╚Öor de ╚Ťinut minte, precum duelul consacrat cu C─ât─âlin Moro╚Öanu.

Starlin poate spune că este atât de aproape de casă, dar atât de departe, căci acesta este născut în Republica Dominicană, dar izolat pe insula care i-a devenit "acasă" în ultimele trei luni. 

Starlin e instructor de zumba și fitness

├Än v├órst─â de 37 de ani, R─âzboinicul este de meserie instructor de fitness ╚Öi zumba, dar ╚Öi percu╚Ťionist. El a studiat psihologie industrial─â ╚Öi resurse umane, iar pe plan sentimental este ├«mplinit.

Războinicul Starlin este căsătorit cu o româncă 

image
Starlin este fericit ├«n Rom├ónia al─âturi de so╚Ťie ╚Öi fiica lorFoto: arhiv─â personal─â

Mariano Starlin Belen Medina tr─âie╚Öte de mai bine de 10 ani ├«n Rom├ónia, este c─âs─âtorit cu o rom├ónc─â ╚Öi ├«mpreun─â au o feti╚Ť─â de 5 ani, Dafne, principala motiva╚Ťie de a rezista c├ót mai mult ├«n reality show-ul de supravie╚Ťuire.

De ce a acceptat Starlin provocarea Survivor România

"Particip la Survivor Rom├ónia pentru c─â este cea mai mare provocare a mea. Vreau s─â-mi ar─ât c─â pot s─â dau totul, indiferent de dificult─â╚Ťile care apar, ╚Öi s─â ar─ât lumii din ce sunt f─âcut. Cunosc┬áRepublica Dominican─â, chiar dac─â am tr─âit ├«n Santo Domingo, ╚Ötiu fructele, plantele, tot ce poate fi m├óncat ╚Öi ce nu. ├Ämi pot ajuta coechipierii s─â se adapteze mai u╚Öor, pentru c─â ╚Ötiu limba, m├ónc─ârurile tradi╚Ťionale ╚Öi sunt foarte ├«ndem├ónatic pe final, am f─âcut baschet ╚Öi baseball mul╚Ťi ani", a declarat Starlin ├«nainte de a zbura spre Republica Dominican─â.

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg