Ce familii superbe au lăsat acasă concurenții de la «Asia Express»! Copiii îi așteaptă cu premiul de 30.000 de euro

Ultima actualizare:
Ştefania, Carla şi Dan Ristei
Ştefania, Carla şi Dan Ristei

Echipa reality-showului „Asia Express” a plecat de câteva zile în Taiwan şi Filipine pentru a filma cel de-al treilea sezon al emisiunii ce va fi transmisă anul viitor la Antena 1. Click! îţi spune pe cine au lăsat în urmă concurenţii emisiunii de aventură, familii cu copii şi chiar iubiţi şi iubite de care vor sta departe pentru aproximativ două luni.

Cele nouă echipe vor sta departe de cei dragi timp de aproape două luni în experimentul televizat „Asia Express”, un reality-show plin de neprevăzut. Cei 18 concurenţi vor trebui să se -des-curce cu un singur dolar pe zi, să îşi găsească singuri cazare şi transport şi, pe lângă asta, vor fi constant nevoiţi să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă. Click! îţi spune cine sunt cei pe care i-au lăsat în ţară cinci dintre echipele intrate în concurs.

Cătălin, Adda şi micuţul Alexandru
Cătălin, Adda şi micuţul Alexandru

Răzvan Fodor (44 de ani), fost solist în trupa Krypton şi gazdă a emisiunii „MasterChef” (PRO TV), şi-a lăsat acasă frumoasa soţie, Irina Fodor, reporter la „Vocea României” şi „La Măruţă” şi pe fiica lor, Diana Elena (8 ani), pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Solistul şi-a postat pe conturile sociale mesaje pline de emoţie, dar şi fotografii cu „fetele lui”.

Colegul lui de echipă, Sorin Bontea (49 de ani), şi-a lăsat şi el familia acasă. Miruna, fiica lui, a venit de mai multe ori în studioul emisiunii „Chefi la cuţite” (Antena 1), unde i-a surprins pe cei trei chefi. Chef Bontea are şi un fiu, Iulian, care împreună cu fiica şi soţia lui îi vor duce dorul pe durata filmărilor de la „Asia Express”.

Anghel Damian şi Lia Bugnar
Anghel Damian şi Lia Bugnar

 La rândul lui, Alex Velea (35 de ani) şi-a lăsat cei doi băieţi, Dominic (5 ani) şi Akim (2 ani), în grija iubitei lui, Antonia (30 de ani) şi a părinţilor. Alex Velea îşi va sărbători cei doi băieţi în decembrie, când va fi ziua amândurora şi când speră că va fi înapoi în ţară. La rândul lui, Mario Fresh (20 de ani) va sta încă o dată departe de Alexia Eram (19 ani). Fiica Andreei Esca este şi ea plecată la Londra, la studii.

Cei doi au mai trăit o astfel de experienţă când el a fost plecat în Republica Dominicană, la „Exatlon” (Kanal D). 

Prietene de ani buni, actriţele Maria Buză şi Lia Bugnar se bazează foarte mult pe această relaţie în călătoria lor. Maria Buză (50 de ani) este căsătorită cu violonistul George Pătraşcu (44 de ani) cu care are împreună un fiu, Andrei (18 ani).

Actriţa are încredere în cei doi că se vor descurca împreună. La rândul ei, Lia Bugnar (50 de ani) se zvoneşte că şi-a lăsat acasă iubitul care e cu mulţi ani mai mic decât ea. Potrivit surselor Click!, el ar fi nimeni altul decât actorul Anghel Damian (28 de ani), interpretul personajului Adrian Anuţei din serialul „Vlad” (PRO TV).

Antonia se va ocupa de Maya, de Akim şi de Dominic până revine acasă Alex Velea
Antonia se va ocupa de Maya, de Akim şi de Dominic până revine acasă Alex Velea

Simpatica Adda (27 de ani) şi soţul ei, Cătălin Rizea (31 de ani), care îi este impresar şi manager, au plecat fix înainte de aniversarea de trei ani a fiului lor, Alexandru, pe care l-au lăsat în grija bunicilor.

Răzvan Fodor va fi aşteptat acasă de Irina şi de Diana
Răzvan Fodor va fi aşteptat acasă de Irina şi de Diana

Ei sunt şi colegi de scenă în mai multe piese de teatru. Un alt cuplu care a plecat în marea aventură „Asia Express” este format din fraţii Florin (32 de ani) şi Dan Ristei (42 de ani).


    Ştefania, Carla şi Dan Ristei
Ştefania, Carla şi Dan Ristei

„La Dan va fi greu, fiindcă stă departe de familie şi de pitica lui de doi ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuţă cu noi, să vă arăt cât de bine cântă şi fratele meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, a spus Florin. Dan este căsătorit cu Ştefania cu care are o fetiţă, Carla. Ştefania a lucrat ca operator şi editor la Antena 1 Galaţi şi Brăila, iar acum are propria companie de producţie video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net