Ce fată frumoasă are Arlechino!

Ultima actualizare:

    Mihai-Gruia Sandu, cel care l-a  interpretat pe simpaticul Arlechino,  joacă în două piese de teatru,  «Paganini» la Metropolis şi  «Toc, Toc» la Teatrul ElisabetaFoto: Mihai Caliu
Mihai-Gruia Sandu, cel care l-a interpretat pe simpaticul Arlechino, joacă în două piese de teatru, «Paganini» la Metropolis şi «Toc, Toc» la Teatrul ElisabetaFoto: Mihai Caliu

A răsărit soarele pe strada lui Mihai-Gruia Sandu. Actorul, care i-a dat viaţă lui Arlechino, îndrăgitului personaj care ne-a colorat copilăria, are din nou motive să zâmbească şi asta pentru că războiul cu fosta nevastă pare să fi luat sfârşit, iar el să fi revenit la cel mai important rol, cel de tată.

Mihai-Gruia Sandu (59 de ani) şi-a petrecut întreaga viaţă în jurul copiilor, iar când a devenit tătic i s-a îndeplinit cel mai mare vis. Din păcate, n-a petrecut prea mult timp alături de cele două comori ale sale, Domnica (16 ani) şi Teodor Cozma (15 ani), pentru că-n 2008 a divorţat de Oana Bojescu şi a urmat o serie lungă de procese pentru custodia copiilor.

Domnica a cărat o parte din  cumpărăturile din portbagaj
Domnica a cărat o parte din cumpărăturile din portbagaj

Actorul s-a plâns de nenumărate ori că fosta nevastă îi îngrădeşte dreptul de a-şi vedea copiii, iar femeia l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare. Se pare însă că apele s-au liniştit, iar cel care i-a dat viaţă personajului Arlechino a fost surprins de fotoreporterii Click! alături de fiica lui, Domnica.

 Fata lui Sandu s-a transformat  într-o frumoasă domnişoară
Fata lui Sandu s-a transformat într-o frumoasă domnişoară

Contactat de reporterii Click!, actorul a declarat că are o relaţie mai apropiată cu cei doi copii ai săi, şi nu pentru că s-ar fi împăcat cu soţia, ci doar pentru că aceştia au mai crescut. “Cu mama lor nu am revenit la sentimente mai bune, dar ei au crescut şi nu mai au nevoie de permisiune să mă viziteze. Copiii sunt amândoi la liceu, nu le recomand să îmi calce pe urme, nu recomand nimănui. De afară se vede frumos, dinăuntru altfel”, ne-a declarat Sandu.

Fata, care s-a transformat într-o frumoasă domnişoară, a intrat într-un supermarket, în timp ce tatăl ei a căutat un loc de parcare. Portbagajul maşinii era plin de sacoşe, semn că Gruia şi fata lui au fost la cumpărături. Cei doi au dus cumpărăturile în apartamentul actorului. Cel mai probabil, s-au pus amândoi pe gătit, ţinând cont că sacoşele erau ticsite cu de-ale gurii.

Click! spune

Click! a scris pe larg, în 2014, despre problemele lui Mihai-Gruia Sandu cu fosta nevastă. Actorul a apelat la justiţie pentru a-şi putea vedea cei doi copii, rămaşi în grija mamei, însă fără nici un rezultat.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net