Ce fel de tată e Ștefan Bănică? Lavinia Pârva a dat din casă: ”E mai exigent și mai panicat”

Ultima actualizare:

    Ștefan Bănică, alături de fiul și de soția luifoto: BLITZ / CLICK!
Ștefan Bănică, alături de fiul și de soția luifoto: BLITZ / CLICK!

Lavinia Pârva este foarte discretă atunci când vine vorba despre familia ei și evită să-l expună prea mult publicului pe fiul ei, micuțul Alexandru, în vârstă de doi ani. Solista a făcut însă recent câteva declarații despre Ștefan și fiul lor.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. este acum mamă full-time și s-a schimbat complet de când familia lor s-a mărit. Pe perioada pandemiei, și Ștefan Bănică a avut timp berechet să stea cu fiul lui cel mic și și-a intrat pe deplin în rolul de tătic. Acesta este extrem de grijuliu cu cel mic. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia, invitată la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Mama ei o ajută cu copilul

Atunci când solista este nevoită să se ocupe de proiectele pe care le are, mama Laviniei îi vine în ajutor și are grijă de micuț. Artista și-a deschis, recent, o nouă afacere cu haine, în care este foarte implicată. “Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a mai spus Lavinia. Micuțul Alexandru este răsfățatul familiei și se înțelege de minune și cu frații lui mai mari, Radu Ștefan (19 ani) și Ana Violeta (13 ani). „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică junior.

Citește și:

VIDEO Băiatul lui Ștefan Bănică a șocat la "Te cunosc de undeva". Radu Ștefan, senzațional în rolul lui Lady Gaga

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net