Ce femeie celebră a iubit Ion Țiriac Jr. înaintea Ilenei Lazariuc! «Am fost împreună 3 ani, a fost cea mai reușită relație»

image
leana şi Ion Ion au divorțat după o căsnicie de 10 aniFoto: Click!

Divorțul-șoc anunțat recent de Ion Alexandru Țiriac și de Ileana Lazariuc a scos din arhive povești și amintiri care făceau deliciul presei din anii 2000. Deși pare că a fost împreună cu Ileana de o viață, având o relație de 17 ani, iată că Ion Țiriac (43 de ani) a mai avut timp să iubească trei ani și o altă femeie. Este vorba despre Raluca Sandu, și ea fostă jucătoare de tenis, ca și actuala lui presupusă iubită, Sorana Cârstea.

În 2003, când lumea mondenă era reprezentată de nume grele și personaje savuroase, Raluca Sandu (39 de ani), care pe atunci avea 23 de ani, își deschidea sufletul pentru revista „Life Sport”, o publicație care combina reușit informațiile de sport cu cele din High Life. Fiica lui Mircea Sandu, pe atunci președinte FRF, a vorbit despre bărbații din viața ei, încercând să scoată adevărul la suprafață și să îngroape bârfele și șoșotelile. Acum toate par lămurite și stabile în viața ei, căci își trăiește marea dragoste cu afaceristul Ziv Tetelman, alături de care a întemeiat o familie ca în basme. Iată că, puțini își mai amintesc de iubirea ei cu Ion Țiriac Jr., care recent a anunțat că divorțează, după 10 ani de mariaj, de Ileana Lazariuc.

image
Raluca Sandu și Ziv Tetelman

“Toate relațiile mele au fost reușite, n-am spus că am eșuat într-o relație. S-au sfârșit din diverse motive. Au fost toate relații de durată. Și cu Carlos (n.r. tenismanul spaniol Carlos Moya), doi ani, și cu Ion (n.r. Ion Alexandru Țiriac) aproape trei. Au fost diferite. Cu Carlos a fost așa, prima iubire. Eu aveam 17 ani, el, 19. Cu Ion putea să fie reușită, pentru că ne cunoșteam de 8 ani, am fost cei mai buni prieteni 4-5 ani. Dar au intervenit alte lucruri care au dus la ruptură. Dar cu el ar fi fost cea mai reușită relație”, povestea fiica lui Mircea Sandu pentru sursa citată.

Întrebată de ce s-a despărțit de Walter Zenga (56 de ani), pe atunci antrenor la FC Național (în perioada 2002-2004), Raluca a adus în discuție interviul deocheat pe care Walter i l-a oferit Laurei Andreșan, pentru revista destinată adulților, Penthouse.

image
Raluca Sandu și Walter Zenga

“De Walter m-am despărțit din motivele cunoscute, interviul, reacția lui, m-au făcut să îl cunosc mai bine. Am fost cu el 4-5 luni, nu am ajuns să îl cunosc întru totul. Dar în momentele astea dificile cunoști o persoană. Bine, faza cu Penthouse-ul a fost total aiurea. Adică nu cunosc un alt bărbat care ar fi în stare să facă așa ceva. Mi-a dat de înțeles multe despre el. Am avut șanse să ne împăcăm, de atâtea ori m-a contactat ca să ne împăcăm, dar nu vreau. Mi-am format o părere și asta a fost. Și a fost cea corectă”, a punctat Raluca Sandu pentru “Life Sport”.

Interviul din Penthouse care a supărat-o pe Raluca Sandu

Dar ce a supărat-o atât de tare pe fosta tenismenă, vă reamintim mai jos. Iată ce picanterii din dormitor îi declara Walter Laurei Andreșan.

 • Penthouse: Câte relații amoroase ai avut în România?

Walter Zenga: Nu știu, patru, cinci... șapte, nu le număr. Nu este frumos.

 • Cum ți se par româncele la pat?

Normale. Există femei reci și exista femei pasionale. În România nu am întâlnit femei reci, ci mai degrabă femei normale.

 • Ce poziție preferă Raluca Sandu în pat?

Avem un repertoriu vast. Nu-mi dau seama.

 • Ai făcut sex oral cu Raluca Sandu?

E normal să utilizăm și sexul oral.

 • Îți plac accesoriile erotice?

Îmi plac și le-am și folosit.

 • La câte bordeluri ai fost în România?

Nu am călcat în viața mea într-un bordel nicăieri în lume.

 • Câte prezervative folosești pe noapte?

Urăsc prezervativele.

 • Cu ce vedetă din România ai dori să ai o cină romantică?

Monica Bârlădeanu.

 • Ai făcut vreodată sex în grup?

Da! De foarte multe ori.

 • Care este fantezia ta erotică cea mai pregnantă?

Să fiu cu două femei și să locuiesc împreună cu ele.

“Cea mai grea a fost despărțirea de Ion”

Pe cât de vehementă a fost în interviul pentru “Life Sport” legat de relația cu Walter Zenga, pe atât de nostalgică a devenit Raluca Sandu în legătură cu Ion Ion Țiriac. „Dificil a fost când m-am despărțit de Ion și au fost și momentele cu presa, când mi-a mediatizat relația cu Zenga. Dar cea mai grea a fost despărțirea de Ion. Dar nu în sensul că am suferit, că am plâns după el. Pentru că a fost decizia mea. Sentimentul acela, când te gândești ce putea să fie și de ce s-a întâmplat. Părerea aceea de rău”, mai declara Raluca în martie 2003.

image
Ion Ion Țiriac a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc

După aceste relații mediatizate, cu cei trei bărbați celebri, Moya, Zenga și Ion Alexandru Țiriac, Raluca Sandu nu s-a călugărit, ci s-a pus în continuare pe iubit. Cu luptatorul K1 Todd Medina, pe care l-a cunoscut în California, s-a căsătorit în 2007, dar a divorțat în 2010.

image
Raluca Sandu și Todd Medina

Și din amorul cu Ciro Castellano, actualul fost socru al solistei Antonia, Raluca a păstrat o amintire frumoasă, și anume pe fiica ei, Simona, acum în vârstă de 9 ani.

image
Raluca Sandu și Ciro Castellano

În prezent, Raluca trăiește o iubire frumoasă cu omul de afaceri Ziv Tetelman, alături de care s-a stabilit în Monaco. Cei doi au împreună un băiețel, Jonathan, născut în decembrie 2014.

Citește și:

EXCLUSIV Țiriac Jr. se iubeşte cu Sorana Cârstea? Cum a ajuns în brațele tenismenei după divorțul de Ileana

Țiriac jr. și Ileana Lazariuc, dezvăluiri despre despărțire: «Am divorțat acum doi ani»

cine este sotia lui alexandru arsinel crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
benzinarie carburanti pompa benzina foto shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg