Ce fericire pe Enache că a divorţat!

simeon stalpnicul png

Adrian Enache a sărutat-o pe Corina, ieri, pe sălile judecătoriei. A fost ultima atingere a celor doi în calitate de soţ şi soţie.

Cei doi au rupt un mariaj de peste 14 ani în numai şase minute. A fost un divorţ de comun acord, cu zâmbetul pe buze. Martor în proces a fost vechiul şi bunul prieten al cuplului Aurelian Temişan.

Timp de 14 ani s-a împărţit între două femei cărora le-a făcut câte un copil. Acasă avea o soţie, Corina şi iubea cu disperare o vedetă, Iuliana Marciuc.

De ieri, Adrian Enache este liber şi poate renunţa la triunghiul amoros. A divorţat de nevastă şi o va cere în căsătorie pe Marciuc.

Corina a ajuns prima la Judecătoria Sector 3 şi l-a aşteptat pe Adrian Enache mai bine de un sfert de ceas.

Cântăreţul a intrat stingher în clădire, la braţ cu Aurelian Temişan. S-a dus glonţ la Corina şi a sărutat-o timid, dar pentru ultima oară în calitate de soţie.

Vezi aici GALERIE FOTO.

Zâmbeau şi erau puşi pe şotii, dar fără să scoată un cuvinţel despre divorţ. Au urcat în sala de judeacată şi au aşteptat zece minute până şi-a făcut apariţia completul.

Ambii şi-au dat acordul spunând că mariajul nu mai poate continua în aceste condiţii. În ajutorul celor doi a sărit imediat Temişan.

«În fapt, Corina şi Adrian nu mai formează un cuplu de cinci ani. S-au iubit, a fost o poveste frumoasă de dragoste, dar nu are rost să rămână casătoriţi», a spus Temişan în faţa judecătorilor.

Instanţa a rămas în pronunţare iar ei au părăsit sala după numai şase minute. Corina a fost luată de Temişan de umăr şi au plecat împreună.

Pe trepte, femeia a fost încadrată de Temişan şi Enache, i-a luat fără ezitare de braţe, lăsând impresia că s-au cununat şi nu că rupseseră un mariaj de peste un deceniu.

«Nu vreau să vorbesc despre divorţ. Vă pot spune doar că Diana este bine», a declarat Corina Enache, femeia preferând să păstreze numele dobândit în urma căsătoriei. Mult mai energic a fost Adrian, bărbatul de 43 de ani, ţopăind pe stradă înainte să intre în maşina sa. «Sunt Micheal Jackson, hi, hi», a strigat Enache în timp ce făcea salturi pe lângă limuzină.

«Va trebui să iau o decizie cu viaţa mea. Fără să-mi dau seama am făcut mai multă lume să sufere. Femeia pe care o iubesc, femeia prin care respir, femeia prin care îmi trăiesc viaţa se numeşte Iuliana Marciuc», a spus Enache în ziua în care a anunţat că va divorţa de Corina.

A sunat-o pe Marciuc să-i spună că e liber

Adrian Enache a plecat de la judecătorie împreună cu avocatul său, maestrul Cătălin Dancu, la cabinetul acestuia.

Prieteni buni, solistul şi avocatul au «sărbătorit» divorţul cu şampanie, pişcoturi şi dulciuri livrate prompt.

Enache nu a rezistat să nu-i spună Iulianei că este un bărbat liber şi a sunat-o pe vedeta TVR înainte ca ea să intre în emisiune.

S-au bucurat împreună şi au stabilit o întâlnire «la drum de seară».

1.000 de lei pensie şi casa trecută pe numele fetei

Solistul va plăti o pensie de 1.000 de lei lunar şi îi va asigura Dianei (12 ani) banii necesari pentru efectuarea studiilor până la vârsta majoratului.

Totodată, singurul bun partajabil al soţilor Enache, casa în care au trăit aproape zece ani ca o familie, va fi donată, prin act notarial, minorei.

«Pe Diana, care suferă deocamdată, o divinizez. Ea a înţeles acum că nu mă va pierde. Rămân acelaşi tată care o adoră», a spus Enache.

Un tătic, cadou pentru David

Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc şi Adrian Enache a început în anul 1995, când vedeta TVR era căsătorită.

De dragul lui, Iuliana a divorţat şi, deşi a promis că îi va urma exemplul, cântăreţul a dus o viaţă dublă timp de 14 ani.

Acum, că e liber, vrea să repare greşelile făcute în trecut, mai ales că femeia care l-a aşteptat în umbră i-a dăruit un copil, pe David.

Iuliana Marciuc a încercat timp de zece ani să rămână însărcinată, chiar şi prin fertilizare in vitro, dar nu a reuşit.

Minunea s-a petrecut în urmă cu patru ani, după ce a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor împreună cu Adrian Enache.

Copilul împlineşte astăzi patru anişori, iar cel mai frumos cadou de ziua lui este chiar tatăl său, Adrian Enache.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
cub mariana moculescu png
image
image
image
image
image
image
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png