Ce fericit e fostul soț al Ancăi Țurcașiu cu noua iubită! Cristian Georgescu și blonda lui, gesturi tandre la mall

Ultima actualizare:
Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu
Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu

La nici două luni de la anunțul divorțului, fostul soț al Ancăi Țurcașiu zâmbește, fericit, în brațele unei doamne blonde, care se pare că l-a reînvățat ce este dragostea. Surprins la mall, medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a comportat ca un adolescent amorezat-lulea.

Paparazzi Cancan.ro au reușit să surprindă primele imagini cu noua iubită a lui Cristian Georgescu, bărbatul care i-a fost soț Ancăi Țurcașiu timp de 22 de ani. Medicul stomatolog s-a întâlnit la mall cu tânăra respectivă, care se pare că are și un copil, potrivit sursei citate. Micuțul pare apropiat de Cristian Georgescu, îl trage de nas, îl cheamă la joacă, iar mama lui asistă, entuziasmată, la aceste scene ludice.


    Băiețelul s-a jucat întruna cu Cristian Georgescu, semn că au o relație apropiatăfoto: Cancan.ro
Băiețelul s-a jucat întruna cu Cristian Georgescu, semn că au o relație apropiatăfoto: Cancan.ro

Anca Țurcașiu: "Merg mai departe cu fruntea sus"

Pe 20 iulie 2020, Anca Țurcașiu anunța pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Solista a scris un mesaj plin de suferință, iar știrea a fost atunci confirmată pentru Click! de nașul cuplului, Cristian Țânțăreanu, dar și de Cristian, fostul soț al Ancăi. "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris Anca Țurcașiu.

Vezi aici mai multe imagini cu scenele tandre dintre Cristian Georgescu și noua lui iubită

Băiețelul s-a jucat întruna cu Cristian Georgescu, semn că au o relație apropiată
Băiețelul s-a jucat întruna cu Cristian Georgescu, semn că au o relație apropiată

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani căsnicie

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. S-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997.

Citește și:

EXCLUSIV Reacția soțului Ancăi Țurcașiu și mesajul nașului Țânțăreanu: «Bine că au divorțat, nu se mai înțelegeau»

EXCLUSIV Acasă la Anca Țurcașiu. Unde s-a mutat după divorț și cum arată vila de 300.000 de euro pe care a părăsit-o

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net