Ce fericită e Catrinel Sandu alături de soţul american: «Ne-am luat casa visurilor»

Ultima actualizare:

Fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), Catrinel Sandu (43 de ani), a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Fostul soț, jucătorul de tenis Gabi Trifu, a părăsit-o, în 2018, lăsând-o singură cu doi copii, dar și cu multe datorii, iar tatăl vedetei tv a încetat din viață anul trecut. Iată însă că i se întâmplă și lucruri bune, de când l-a întâlnit pe Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă.

Cei doi s-au pozat, deunăzi, în fața noii lor case, din  complexul rezidențial TPC Prestancia, situat în Sarasota, Statele Unite ale Americii, și evaluată la peste 200.000 de dolari: ”Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre”, a scris Catrinel, pe conturile sociale. Iar mama ei, Mia, a adăugat: ”O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!”. 

Catrinel și Steve sunt  mândri de vila lor
Catrinel și Steve sunt mândri de vila lor

Catrinel și Steve au avut nevoie de o casă spațioasă, pentru numeroasa familie. Ei locuiesc cu fiicele lui Catrinel, cu băieții lui, din prima căsnicie, dar și cu mama dansatoarei. Ea este cea care îi răsfață pe toți cu bunătăți culinare. 

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg