Ce fericită era Ionela Prodan la aniversarea de 70 de ani! A fost ultima ei petrecere
Puţini s-ar fi aşteptat în urmă cu 6 luni că aniversarea de 70 de ani din octombrie a Ionelei Prodan va fi ultima petrecere cu fast la care solista va participa. Deşi era bolnavă de atunci, semnele cancerului fiind prezente încă de acum un an şi jumătate, cântăreaţa se simţea perfect, era mai slabă cu 30 de kilograme, dar silueta nu o îngrijora! Ea a pus totul pe seama dietei şi a murit luni la Spitalul Elias fără să ştie de ce.
Sunt zile triste pe care le traversează familia Ionelei Prodan, dar grijile şi frământările lor au început în urmă cu mai bine de un an atunci când solista s-a îmbolnăvit. Pe lângăproblemele cardiace pe care ştia că le are, cântăreaţa de muzică populară suferea de cancer la pancreas, boală pe care fiica ei Anamaria a încercat să i-o ascundă. A încercat imposibilul pentru ea. Potrivit apropiaţilor, impresara ar fi dus-o chiar în Cuba în încercarea de a o salva. Chiar ea a mărturisit de altfel pentru stirileprotv.ro că nu a lăsat pe nimeni să-i spună Ionelei despre boală.
Ştiind ce se întâmplă cu mama ei şi simţind parcă gravitatea problemei, Anamaria a vrut să-i facă aniversarea de 70 de ani memorabilă. A organizat o petrecere cu fast la un hotel din Capitală, iar surpriza a fost un tort ca la nuntă, cu 6 etaje.
Atunci, invitaţii s-au delectat cu preparate fine şi au dănţuit pe melodiile Corneliei Catanga, însă subiectul serii a fost noua siluetă a sărbătoritei, care arăta senzaţional în rochia neagră, cambrată. Toţi erau curioşi să afle cum a slăbit aniversata.
Ionela Prodan a dat jos 30 de kg în aproximativ 8 luni. Ea povestea că a renunţat la alimentele care îi făceau rău, dar în fapt boala o măcina pe interior. “Am mâncat peşte, salate, piept de pui, legume, făceam duşuri cu produse exfoliante, două duşuri dimineaţa, două, seara. De două ori pe săptămână mergeam câte o oră la masaj. Nu am mai consumat dulciuri, pâine, paste”, povestea Ionela Prodan fără să ştie că este grav bolnavă.
Joi, ora 12.00, interpreta va fi înmormântată la cimitirul Bellu, imediat după slujba religioasă, familia şi apropiaţii fiind invitaţi la un restaurant din zona Ghencea, la care Anamaria Prodan a comandat meniuri în valoare de 7.000 de euro.