Ce fericiţi erau Raluca Moianu şi fostul ei soţ după împăcare!

simeon stalpnicul png
2016. Raluca Moianu şi Marius Ancuţa s-au afişat la o petrecere mondenă, radioşi după împăcare

Durere mare! Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a pierdut lupta cu moartea. Comentatorul Eurosport, specializat în snooker, a murit joi dimineaţă, la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. Din păcate, nemilosul cancer l-a răpit de lângă fetele lui dragi, Raluca Moianu şi fiica lor, Mara (13 ani).

Lovitură imensă pentru Raluca Moianu (49 ani), fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”, care a făcut istorie la TVR, în perioada 2000-2007. Fostul soţ al acesteia, stomatolog de profesie şi comentator Eurosport, specializat în snooker, a murit joi dimineaţă, la numai 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Conform apropiaţilor, Marius Ancuţa suferea de cancer pulmonar. A fost operat la Cluj Napoca, în urmă cu câteva luni, şi spera să se însănătoşească de dragul fiicei sale, Mara Ilinca, acum în vârstă de 13 ani, pe care o iubea cu toată fiinţa lui. Însă, în ciuda tratamentelor intense, pe care le-a efectuat încă din toamna anului trecut, când şi-a descoperit cumplitul diagnostic, Marius a plecat la Ceruri. 

simeon stalpnicul png
2008. Tineri şi fericiţi, alături de fiica lor, Mara

Anunţul trist a fost făcut pe Facebook, de colegii şi prietenii săi, de la Eurosport. „În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă să transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport. Marius «Mario» Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în România, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm că şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreună şi suntem alături de Raluca, de Mara şi de familia îndurerată, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter!“. Marius Ancuţa a fost căsătorit  timp de 15 ani cu fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, iar în 2013 au divorţat amiabil, din cauza unor probleme în cuplu. 

În 2012, Raluca Moianu a fost surprinsă de fotoreporteri sărutându-se cu un cameraman, acesta fiind motivul separării dintre cei doi. Iată încă că iubirea aduce cu ea şi iertarea, iar Marius Ancuţa a trecut peste acel eveniment nefericit. În septembrie 2016, cei doi foşti soţi s-au afişat împreună, zâmbitori şi îndrăgostiţi, la decernarea Premiilor Radar de Media, de la Ambasad’Or Events. Surse din anturajul lor ne-au confirmat că cei doi se împăcaseră şi că formau din nou o familie fericită alături de Mara, o elevă eminentă şi o balerină extrem de talentată. 

simeon stalpnicul png
2013. Surprinşi în anul în care au divorţat

A făcut istorie cu emisiunea «Iartă-mă!»

simeon stalpnicul png

Raluca Moianu a debutat la TVR în 1996, la redacția pentru copii. În perioada 2000-2007 a cunoscut vârful carierei și al notorietății, odată cu emisiunea-fenomen “Iartă-mă”, creată de regretatul Valeriu Lazarov. Cine nu-și mai amintește poveștile în care românii își cereau iertare, cu buchete de flori, de la cei în fața cărora greșiseră? În ultimii ani, Raluca și-a transformat empatia în profesie și a obținut diplomă de coaching. “De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să îi judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am și diplomă”, anunța Raluca Moianu pe Facebook. Vedeta este și directorul academiei de balet “La Sylphide”.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp