Ce fete frumoase are Angela Rusu! "Sunt mândră de ele"

image
Rebeca (18 ani) și Larisa (25 de ani) n-au vrut să calce pe urmele mamei în carieră

Angela Rusu a avut o viață presărată de momente dramatice, care au făcut-o să fie mai puternică. Divorțuri, pierderea unei sarcini, iar anul trecut, în decembrie, i-a ars salonul de evenimente în care investise 650.000 de euro. Totuși, cea mai mare bucurie o are din partea celor două fiice ale ei, Larisa și Rebeca.

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, și profesează ca psiholog. Este căsătorită de trei ani și locuiește la Sibiu cu soțul ei.  Cât despre mezina familiei, Rebeca are 18 ani și se pregătește să susțină Bacalaureatul anul viitor.

"Am devenit mamă la vârsta de 21 de ani. Acum, Larisa are 25 de ani. Sunt tare mândră de amândouă. Larisa e psiholog și e căsătorită de doi ani, se pregătește să mă facă bunică. Iar mezina are 18, la anul are Bac-ul, dar deja și-a ales meseria. Lucrează ca make-up artist, câștigă banii ei. I-am făcut un mic studio și pot să spun că, la câte programări are, se poate întreține singură. Mă machiază și pe mine, iar eu plătesc dublu. Pot să spun că sunt fericită, liniștită și mândră de fetele mele. Niciuna nu a vrut să îmi urmeze în carieră, deși le-am susținut, însă pentru mine e important să facă ce simt ele că îți doresc", a povestit Angela pentru Click!

image
Rebeca (18 ani) și Larisa (25 de ani) n-au vrut să calce pe urmele mamei în carierăfoto: arhiva proprie

Citește și:

Averea Angelei Rusu s-a făcut scrum într-o oră

Angela Rusu a fost la un pas de colaps după ce i-a ars localul: «Am ajuns și la psiholog»

Angela Rusu, urmărită de ghinioane

Cântăreaţa Angela Rusu s-a lansat în muzică în anul 2000 şi a cântat la nunţile şi petrecerile mai multor vedete, printre care şi Elena Băsescu, fiind artista preferată a fostului şef de stat. Nu a avut ghinion doar în afaceri, ci a întâmpinat necazuri şi pe plan personal. Se află la al patrulea mariaj, are două fete din două căsnicii diferite, iar în timpul celui de-al treilea mariaj a îndurat bătăi cumplite timp de doi ani. În 2012 a fost prădată de hoţi, iar în în 2011 vila sa era să fie mistuită de flăcări, din cauza supraîncălzirii unui horn.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png