Ce fetiţă frumoasă are Andra. Micuţa Eva creşte pe zi ce trece


    andraFOTO: Arhiva personală
andraFOTO: Arhiva personală

Andra (29 de ani) este o mămică extrem de fericită. De când şi-a îndeplinit visul şi a adus pe lume şi o fetiţă, artista având deja un băieţel, solista nu-şi mai încape în piele de fericire.

Andra a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie cu fiica ei, Eva Maria. Vedeta îşi ţine în braţe micuţa, în timp ce fetiţa doarme la pieptul ei.

''Momente care mă umplu de energie după o zi de muncă'', a scris artista în dreptul fotografiei.

Micuţa Eva îi seamănă din ce în ce mai mult Andrei
Micuţa Eva îi seamănă din ce în ce mai mult Andrei

Fanii i-au transmis Andrei mesaje emoţionante, în care i-au dezvăluit cât sunt de minunate amândouă: ''Eşti o mămică fericită'', ''Sunteţi minunate amândouă'', ''Ce frumoase sunteţi'', au fost doar câteva dintre mesajele internauţilor.

Andra a născut alături de familie

Andra a născut prin cezariană la o clinică privată din Capitală pe 23 iulie. Artista a trecut prin emoții mari, dar a avut familia aproape. Cătălin Măruţă a stat în permanenţă lângă ea la maternitate.

Se pare că micuța Eva Maria-Ioana este o mâncăcioasă. Imediat după ce Andra a născut, bebelușul a vrut lapte de la mămică. Artista a dezvăluit că fetița este foarte cuminte și le-a spus asistentelor de la clinică să nu îi dea supliment de lapte praf. Andra a născut o fetiță, exact cum își dorea. Cântăreața a spus în cadrul emisiunii „La Măruță” că: „Îţi mulţumesc că mi-ai îndeplinit visul. Îmi doream băiat şi fetiţă. Eşti de nota 20. Bravo, măi băiete, ai făcut-o şi pe asta! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună“.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg