Ce frumoasă a fost Gabriela Prisăcariu în rochie de mireasă! Ținuta i-a conturat superb burtica de gravidă

15 mai 2021
article img
Gabriela Prisăcariu, în ziua nunțiiFoto: Captură Video

Zi mare și extrem de specială pentru Dani Oțil și partenera lui, Gabriela, care au profitat din plin de timpul frumos de afară, dar și de ridicarea restricțiilor, pentru a-și uni cât mai rapid destinele.

Prezentatorul TV și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, la nici două luni de când au anunțat că vor deveni părinți.

article img

După ceremonia în care și-au unit destinele, cuplul a mutat petrecerea la restaurantul patronat chiar de Dani, iar printre invitați s-au numărat nume cunoscute din showbiz-ul autohton.

article img
Ramona Olaru a ales o rochie vaporoasăFoto: Captură Video

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit

De la nunta lui Dani nu putea lipsi, bineînțeles, Răzvan, colegul său de la „Neața” și Ramona Olaru, asistenta TV a emisiunii.

article img

Printre oaspeții cuplului de proaspăt însurăței s-au aflat și Roxana Ionescu și Mihai Bobonete, alături de soția lui.

În timpul petrecerii, colegii i-au pregătit lui Dani un filmuleț emoționant cu momentele de început ale cuplului, dar și cu momentul cererii în căsătorie.

article img
Foto: Arhivă personală

Dani Oțil și Gabriela au oficiat și dansul mirilor, care a fost acompaniat de melodia „Perfect” a lui Ed Sheeran, pentru un plus de romantism.

article img

Atmosfera petrecerii a fost întreținută și de Carmen Chindris și taraful Rutenilor, dar și de Diana Matei.

article img
Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au întreținut atmosfera Foto: Instagram

Gabriela a purtat o rochie semnată de Maria Lucia Hohan, lungă până în pământ, cu inserții transparente, care i-a conturat frumos burtica de gravidă și i-a accentuat și bustul prin intermediul unui decolteu amplu.