Ce frumoasă e nepoata Deliei! Imagini de poveste cu Oana şi fetiţa ei


    Oana Matache, alături de micuța Jessica Foto Instagram
Oana Matache, alături de micuța Jessica Foto Instagram

După ceremonia religioasă, ce a avut loc duminica trecută, pe 15 aprilie, în care cea mică a fost creștinată, cele două „prințese”, Oana Matache și fiica ei, Jessica, și-au surprins plăcut urmăritorii de pe Instagram, atunci când au apărut într-un pictorial inedit, care le înfățișează pe acestea în ipostaze tandre.

La doar o săptămână de la botez, Oana Matache a vrut să imortalizeze momentele frumoase pe care le petrece alături de fiica ei, Jessica, și a publicat pe Instagram o mulțime de poze ce ilustrau frumoasa relație mamă-fiică pe care acestea o au. Locul ales pentru pictorial a fost o pădure, iar cele două au pozat printre copăcei și iarbă verde, în timp ce micuța se răsfăța în brațele mamei sale. Oana și Jessica au purtat coronițe de flori asortate, ceea ce i-a făcut pe urmăritorii de pe Instagram să le asemene pe acestea cu niște personaje de basm. „Sunteți superbe!”, au comentat prietenii virtuali, care au apreciat inițiativa mămicii Oana, de a poza alături de micuța Jessica, în pictorial. În ceea ce privește îmbrămintea, sora Deliei a purtat o rochie din voal alb, asortându-se astfel cu  Jessie, care arăta ca o prințesă în costumașul ales pentru ea, tot de culoare albă. În pictorial apare și Yoshi, un cățel adorabil, care probabil este partenerul de joacă al fetiței. 


    Oana Matache și fiica ei, asemenea unor prințese Foto Instagram
Oana Matache și fiica ei, asemenea unor prințese Foto Instagram

Duminică, 15 aprilie, a fost ceremonia de creștinare, iar Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost nașii de botez pentru nepoțica lor. Jessica este fiica Oanei şi a lui Răzvan Miheţ, iar fericitul eveniment când aceasta a fost botezată a reprezentat un moment extrem de important pentru familie, deoarece a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie la Muntele Athos.

Ceremonia a avut loc la biserica Naşterii Maicii Domnului, din Dorobanţi, iar zona s-a umplut în scurt timp de ziarişti, fotoreporteri şi cameramani. Oana, sora cea mică a Deliei, a născut-o pe Jessica în decembrie, anul trecut. La botez au participat în jur de  30 de persoane, prieteni şi rude, iar pe lângă drăgălaşa micuță care a fost bineînțeles în centrul atenţiei, au strălucit și nașii, datorită ţinutelor alese special pentru eveniment. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg