Ce frumoasă e nepoata Deliei! Imagini de poveste cu Oana şi fetiţa ei


    Oana Matache, alături de micuța Jessica Foto Instagram
Oana Matache, alături de micuța Jessica Foto Instagram

După ceremonia religioasă, ce a avut loc duminica trecută, pe 15 aprilie, în care cea mică a fost creștinată, cele două „prințese”, Oana Matache și fiica ei, Jessica, și-au surprins plăcut urmăritorii de pe Instagram, atunci când au apărut într-un pictorial inedit, care le înfățișează pe acestea în ipostaze tandre.

La doar o săptămână de la botez, Oana Matache a vrut să imortalizeze momentele frumoase pe care le petrece alături de fiica ei, Jessica, și a publicat pe Instagram o mulțime de poze ce ilustrau frumoasa relație mamă-fiică pe care acestea o au. Locul ales pentru pictorial a fost o pădure, iar cele două au pozat printre copăcei și iarbă verde, în timp ce micuța se răsfăța în brațele mamei sale. Oana și Jessica au purtat coronițe de flori asortate, ceea ce i-a făcut pe urmăritorii de pe Instagram să le asemene pe acestea cu niște personaje de basm. „Sunteți superbe!”, au comentat prietenii virtuali, care au apreciat inițiativa mămicii Oana, de a poza alături de micuța Jessica, în pictorial. În ceea ce privește îmbrămintea, sora Deliei a purtat o rochie din voal alb, asortându-se astfel cu  Jessie, care arăta ca o prințesă în costumașul ales pentru ea, tot de culoare albă. În pictorial apare și Yoshi, un cățel adorabil, care probabil este partenerul de joacă al fetiței. 


    Oana Matache și fiica ei, asemenea unor prințese Foto Instagram
Oana Matache și fiica ei, asemenea unor prințese Foto Instagram

Duminică, 15 aprilie, a fost ceremonia de creștinare, iar Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost nașii de botez pentru nepoțica lor. Jessica este fiica Oanei şi a lui Răzvan Miheţ, iar fericitul eveniment când aceasta a fost botezată a reprezentat un moment extrem de important pentru familie, deoarece a fost prezent şi bunicul Ion Matache, reîntors acasă după ani de călugărie la Muntele Athos.

Ceremonia a avut loc la biserica Naşterii Maicii Domnului, din Dorobanţi, iar zona s-a umplut în scurt timp de ziarişti, fotoreporteri şi cameramani. Oana, sora cea mică a Deliei, a născut-o pe Jessica în decembrie, anul trecut. La botez au participat în jur de  30 de persoane, prieteni şi rude, iar pe lângă drăgălaşa micuță care a fost bineînțeles în centrul atenţiei, au strălucit și nașii, datorită ţinutelor alese special pentru eveniment. 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg