Ce gest a făcut Alex Velea pentru fiica Antoniei! A lăsat-o pe cântăreață fără cuvinte

1 februarie 2019
image
Antonia se află încă în proces cu fostul ei soț, pentru custodia fiicei ei Foto: Instagram

Alex Velea știe întotdeauna cum să-și surprindă în mod plăcut iubita, iar ultimul gest pe care artistul l-a făcut pentru aceasta a lăsat-o pe Antonia fără cuvinte, așa cum chiar ea a dezvăluit, în cadrul unui interviu. Alex se înțelege foarte bine cu fetița pe care Antonia o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, iar ceea ce a urmat reprezintă o adevărată declarație de dragoste pentru partenera lui de viață.

Alex Velea ar face orice să o impresioneze pe Antonia! Știind cât de mult își iubește Antonia copiii și că îi duce dorul fetiței pe care o are din căsnicia cu fostul ei partener, Vincenzo Castellano, care este stabilită în Italia alături de tatăl ei și de familia acestuia, Alex Velea s-a gândit să-i facă o surpriză de zile mari iubitei lui. 

Alex Velea se înțelege de minune cu Maya, fiica Antoniei

În plin proces de divorț cu fostul ei soț, Antonia s-a luptat ani de zile pentru custodia fiicei ei, Maya, și este încrezătoare că situația se va rezolva în favoarea ei cât de curând. Deși împreună cu iubitul ei, Alex Velea, cântăreața a fost să-și viziteze fiica de mai multe ori, dorul de Maya parcă mai mult s-a accentuat, având în vedere că micuța locuiește în altă țară.

„Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp”, a explicat Alex Velea, într-un interviu acordat revistei Viva. „Mai e puțin și se va rezolva”, a completat și Antonia. Totuși, cum situația este încă incertă, cântărețul a decis să se concentreze pe ridicarea moralului Antoniei. 

image
Alex Velea se înțelege de minune cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea și-a tatuat pe corp chipul fetiței Antoniei

Cunoscând, bineînțeles, drama Antoniei, Velea s-a gândit să-i facă acesteia o surpriză, mai ales dacă luăm în considerare că artistul se înțelege foarte bine cu fetița acesteia. Alex Velea şi-a tatuat pe corp chipul Mayei, iar Antonia a rămas fără cuvinte, fiind extrem de emoționată la vederea tatuajului. Acum, ori de câte ori va fi în prezența iubitului ei, am putea spune că artista va fi, simbolic, aproape și de Maya. 

„Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte", a declarat Antonia pentru sursa anterior menționată. 

image
Alex Velea, de mână cu fetița Antoniei în Italia

Vinenzo Castellano și Antonia s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cei doi au împreună o fiică pe nume Maya, iar acum se află în proces de divorț, după ce și-au spus „adio” în anul 2012. Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, alături de care are doi băieței, Achim și Dominic, iar cei doi parteneri au dezvăluit că se gândesc și la o eventuală nuntă în viitorul apropiat. 

image
Achim și Dominic cresc pe zi ce trece
florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif