Ce gest a făcut Randi în memoria Laurei Stoica. Fanii au fost surprinşi

Ultima actualizare:

    Randi i-a adus un tribut Laurei Stoica
Randi i-a adus un tribut Laurei Stoica

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 12 ani de când îndrăgita solistă Laura Stoica a murit într-un accident de maşină, în judeţul Ialomiţa, împreună cu iubitul ei, Cristian Mărgescu. Randi (Andrei Ropcea) i-a adus un omagiu de suflet solistei, gestul fiind pe placul fanilor.

Solistul, care face parte şi din trupa Morandi, aduce un tribut cântăreței Laura Stoica, lansând un cover la îndrăgita piesă „Nici o stea”. Piesa reinterpretată de Randi şi prietenii lui instrumentişti face parte dintr-o serie de videoclipuri marca Famous Production: Șlagăre #famous. „Ar fi păcat să uităm marii artiști români și piesele lor, de aceea am demarat o serie de piese-cover, prin care le aducem un tribut. Eu am ales piesa Laurei Stoica, <Nici o stea>, pentru că este o piesă matură, profundă și sincer îmi doream de ceva vreme să o cânt. Laura Stoica va fi mereu una dintre cele mai bune voci românești și îmi doresc să o readuc în atenția publicului prin acest cover. Anul acesta vom lansa multă muzică bună, piese noi sau piese celebre, reinterpretate, așa că fiți cu ochii pe noi!”, ne-a povestit solistul.

simeon stalpnicul png

Artistul tocmai s-a întors din Chișinău, unde a filmat două videoclipuri cu regizorul Roman Burlaca și se pregătește să lanseze un nou single. Șlagăre #Famous este o serie de live sessions, prin care Randi, Edward Sanda și Rina reinterpretează piese consacrate românești. Randi cântă piesa Laurei Stoica, „Nicio stea”, Edward Sanda, piesa lui Mihai Constantinescu, „O lume minunată”, iar Rina va cânta piesa Corinei Chiriac, „Inimă, nu fi de piatră!”. Artiștii pornesc de la piese îndrăgite, pe care le îmbină cu linii melodice și orchestrații actuale, rezultând un amestec surprinzător.  

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg