Ce i-a fost greu Răduleascăi să-i facă lui Felix la începutul relaţiei

Ultima actualizare:

    Aşa îi găteşte Mihaela omletă lui Felix
Aşa îi găteşte Mihaela omletă lui Felix

Jurata de la „Românii au talent” şi viitoarea prezentatoare a emisiunii „Uite cine dansează” de la Pro TV are o relaţie de aproximativ 3 ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu a acordat un interviu pentru „OK Magazine” și a dat din casă diverse amănunte despre relaţia lor.

Atrăgătoarea vedetă a Pro TV–ului este mai mereu pe drumuri, între ţara sa natală, România, unde are emisiuni de realizat, între casa lui Felix din Elveţia şi a ei din Franţa. Însă, cei doi se întâlnesc la câteva zile şi au grijă să „ardă” relaţia în orele în care stau împreună. Mihaela a fost întrebată de reporterul revistei OK!, ce i-a fost cel mai greu la începutul relaţiei ei cu Felix.

simeon stalpnicul png

„În bucătărie mi-a fost cel mai greu. Îmi place să gătesc, dar bărbatul meu austriac are nişte preferinţe culinare total diferite şi a trebuit să dau un reset total la gătit”, a spus Mihaela Rădulescu. Apoi, vedeta a mai fost întrebată cu ce a schimbat-o Felix. „M-a pus pe drumuri încât nu mai ştiu câteodată unde mă trezesc, pe ce continent, în ce ţară. Dar aşa-mi place agitaţia asta şi atât de uşor m-am adaptat...” a mai povestit vedeta. O altă întrebare a fost ce ar schimba ea la el. „Nimic! Aşa cum am apucat să mă îndrăgostesc de el, aşa aş vrea să rămână. E un bărbat grozav, de ce să mă apuc să schimb ceva la el? Are farmecul lui chiar şi în împerfecțiunile lui”, a mai completat vedeta de la Pro TV. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net