Ce i-a mărturisit Daniela Crudu lui Dan Capatos: «Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți și plini de sânge»

Ultima actualizare:
Daniela Crudu, sărut pasional cu iubitul croat, în urmă cu doar o lună
Daniela Crudu, sărut pasional cu iubitul croat, în urmă cu doar o lună

Știrea care a zguduit lumea mondenă în românia de câteva zile o are ca personaj principal, din păcate, pe Daniela Crudu, îndrăgita fostă asistentă tv. Vedeta a fost snopită în bătaie de iubitul ei croat, care în urma unui exces de furie a crezut că poate rezolva conflictul lovindu-și brutal iubita. Dan Captos a reușit să ia legătura cu Daniela și a făcut dezvăluiri șocante.

Daniela Crudu se află în prezent în locuința tatălui ei, înconjurată de familie, care o protejează și au grijă să nu-i lipsească nimic. Ana, sora vedetei, dar și tatăl acestora sunt prezenți în permanență alături de ea.

Dan Capatos a reușit să ia legătura cu Daniela, iar cuvintele pe care i le-a spus vedeta prezentatorului tv au îngrozit pe toată lumea. Cruduța i-a mărturisit că dacă nu ar fi fugit atunci când el începuse să o lovească, el ar fi ucis-o, iarr fața i-a fost mutilată, în urma loviturilor.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

În urma bătăii pe care i-a administrat-o iubitul, fosta asistentă TV s-a ales cu răni grave, iar acum se află acasă la tatăl ei, unde este îngrijită de familie. Daniela Crudu a făcut declarații șocante despre starea ei de sănătate. Vedeta este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de el.


    Daniela Crudu, sărut pasional cu iubitul croat, în urmă cu doar o lunăFoto Instagram
Daniela Crudu, sărut pasional cu iubitul croat, în urmă cu doar o lunăFoto Instagram

Daniela Crudu și-a enervat iubitul că a făcut poze cu admiratorii în club

„Anul trecut, Daniela l-a cunoscut pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, pentru că iubitul ei și croatul erau prieteni la cataramă. Sego Dubravko are vreo 45 de ani, deține afaceri cu imobiliare și are mai multe apartamente prin Dubai. Conduce un Bentley negru și are o situație financiară foarte bună. Sergo Dubravko a venit în România de trei ori și avea atât de multă încredere în Daniela, încât i-a încredințat și cifrul seifului cu bani. Erau împreună de un an și până acum nu a lovit-o niciodată. A mai țipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei și de aici a început scandalul și apoi bătaia”, au spus, pentru Click!, surse din familia Danielei.

Sego Dubravko, iubitul Danielei Crudu, nu regretă deloc ce s-a întâmplat, ba mai mult, el nu consideră că ar fi făcut ceva greșit, argumentânt că de ar fi fost cu adevărat bătută de el, ea ar fi ajuns în spital.

El i-a mai transmis că îi poate plăti spitalizarea și toate costurile pe care le-a avut până acum. Vedeta l-a refuzat pe Sego Dubravko și i-a spus că nici măcar plângere împotriva lui nu va depune, ci doar că vrea să scape mai repede de el.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net