Ce-i mai prieşte lui Bahmu viaţa fără televiziune! Cu ce se ocupă acum

simeon stalpnicul png
Annes şi Bahmu

Anul Nou a început cu vestea-şoc că Adriana Bahmuţeanu renunţă la televiziune, domeniu care i-a adus mult timp glorie şi bani. Click! a întâlnit-o pe vedetă la un eveniment organizat la Ploieşti, unde Bahmu a fost în mare vervă. Iată cum e viaţa ei dincolo de micul ecran!

Există viaţă şi după televiziune! Adriana Bahmuțeanu (42 ani) are mai mult timp pentru ea şi pentru cei doi băieţi pe care îi are cu Silviu Prigoană, de când a plecat de lângă Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, alături de care prezenta „Agenţia VIP” la Antena Stars. Totuși, cu cei doi copii o mai ajută nu o bonă, ci un bărbat cumsecade, cumnatul unei apropiate. “Am mai mult timp pentru copii și pentru mine. Am avut nevoie de o pauză, ca să mă ocup de niște proiecte personale. Și le mulțumesc celor din Antenă, că au înțeles acest lucru. Am un <bon> care se ocupă de copiii mei, nu o bonă, cum are toată lumea. Este un domn, are carnet, mașină, îi duce peste tot. Și acum Gabi este la film cu ei, ca să nu se plictisească aici, în mall, unde suntem noi, la eveniment. Băieţii sunt mai relaxaţi lângă un bărbat. În plus, femei care mă ajută mai sunt și mama, și sora mea”, ne-a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, prezentă la Ploieşti la lansarea unui magazin de produse cosmetice.

simeon stalpnicul png
Adriana Bahmuţeanu spune că a renunţat la carne acum 4 ani

Şi, parcă în pauza de televiziune, Bahmu s-a mai împlinit puţin la faţă, semn că îi prieşte odihna. Ea ne-a spus şi câteva secrete la îndemâna oricărei femei. Deşi este mare amatoare de farduri şi rujuri, pentru ten preferă produsele naturiste. ”Trucuri de frumusețe? Păi în primul rând nici o femeie nu ar trebui să adoarmă până ce nu se demachiază fie cu ulei de măsline, ulei de floarea soarelui sau pur și simplu cu niște unt. Dimineața, la fel! Apoi e bine să vă dați cu o cremă hidratantă, să striviți pe față o roșie sau o căpșună. Somnul e foarte bun, e un aliat al frumuseții. E important să vă odihniți suficient și să vă hidratați, să beți multă apă. Eu sunt atentă cu alimentația, sunt vegetariană. De 4 ani nu am mai consumat carne și nu-mi mai e poftă, mă simt mult mai bine. Prepar chestii simple, salate în general, iar dacă nu am timp, ronțăi migdale. În cazuri extreme mănânc covrigi cu semințe. Prepar supe de legume și pentru mine, și pentru copii. Ei însă consumă carne”, a declarat Bahmu pentru Click!. Ea ne spune și ce nu trebuie să lipsească din geanta unei femei: ”O ojă, că nu se știe când sare, un ruj, un dermatograf și neapărat un prezervativ”.

simeon stalpnicul png
Adriana Bahmuţeanu, alături de Cristi Brancu şi Bianca Sârbu, pe vremea când erau colegi la Antena Stars
kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda