Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire. Fac în continuare bani împreună

Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia
Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia

Cinci ani a durat povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, una deloc ferită de "gura lumii". Tocmai pentru că au trecut prin atâtea obstacole, relația lor părea indestructibilă, dar, uneori, și cele mai frumoase legături au un sfârșit. În cazul lor, este vorba despre un sfârșit sentimental, căci mai au lucruri care îi leagă.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a pus capăt speculațiilor din ultimul timp și a recunoscut: relația cu Lidia Buble s-a terminat. Solista nu mai era fericită, așa că au decis să încheie în mod civilizat.

Chiar și așa, Răzvan rămâne în continuare managerul și impresarul Lidiei, căci această formulă a funcționat de minune în cazul lor, cariera artistică a cântăreței fiind constant la nivel înalt. Acest lucru a fost precizat și în mesajul de pe Instagram: "Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi...foști iubiți.... actuali foarte buni prieteni". Astfel, ambii vor avea de câștigat financiar din această legătură.

Lidia Buble și Răzvan Simion au început o afacere în 2019


    În ianuarie 2019, Lidia și Răzvan au deschis o sală de evenimente
În ianuarie 2019, Lidia și Răzvan au deschis o sală de evenimente

La începutul lui 2019, foștii iubiți au deschis o sală de evenimente pe care au numit-o "a doua casă". Shambala a fost deschisă cu mare fast cu un concert de-al Lidiei, însă de un an, nici solista și nici Răzvan nu au mai menționat această afacere.

Lidia Buble, invitată la "Neatza cu Răzan și Dani" acum trei săptămâni

În luna mai, Lidia a fost invitată în emisiunea prezentată de cel care încă îi era iubit. Ei au povestit atunci și cum au petrecut carantina: o lună în vila pe care o împărțeau în Corbeanca și o lună separat: ea la Deva, la părinții ei, iar Răzvan a rămas acasă, căci matinalul de la Antena 1 a mers în continuare. Poate perioada petrecută departe unul de celălalt a făcut-o pe Lidia să realizeze niște lucruri care au dus și la concluzia despărțirii.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
cub puya tudor chirilă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg