Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire. Fac în continuare bani împreună

Ultima actualizare:
Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia
Mesajul prin care Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia

Cinci ani a durat povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, una deloc ferită de "gura lumii". Tocmai pentru că au trecut prin atâtea obstacole, relația lor părea indestructibilă, dar, uneori, și cele mai frumoase legături au un sfârșit. În cazul lor, este vorba despre un sfârșit sentimental, căci mai au lucruri care îi leagă.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a pus capăt speculațiilor din ultimul timp și a recunoscut: relația cu Lidia Buble s-a terminat. Solista nu mai era fericită, așa că au decis să încheie în mod civilizat.

Chiar și așa, Răzvan rămâne în continuare managerul și impresarul Lidiei, căci această formulă a funcționat de minune în cazul lor, cariera artistică a cântăreței fiind constant la nivel înalt. Acest lucru a fost precizat și în mesajul de pe Instagram: "Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi...foști iubiți.... actuali foarte buni prieteni". Astfel, ambii vor avea de câștigat financiar din această legătură.

Lidia Buble și Răzvan Simion au început o afacere în 2019


    În ianuarie 2019, Lidia și Răzvan au deschis o sală de evenimente
În ianuarie 2019, Lidia și Răzvan au deschis o sală de evenimente

La începutul lui 2019, foștii iubiți au deschis o sală de evenimente pe care au numit-o "a doua casă". Shambala a fost deschisă cu mare fast cu un concert de-al Lidiei, însă de un an, nici solista și nici Răzvan nu au mai menționat această afacere.

Lidia Buble, invitată la "Neatza cu Răzan și Dani" acum trei săptămâni

În luna mai, Lidia a fost invitată în emisiunea prezentată de cel care încă îi era iubit. Ei au povestit atunci și cum au petrecut carantina: o lună în vila pe care o împărțeau în Corbeanca și o lună separat: ea la Deva, la părinții ei, iar Răzvan a rămas acasă, căci matinalul de la Antena 1 a mers în continuare. Poate perioada petrecută departe unul de celălalt a făcut-o pe Lidia să realizeze niște lucruri care au dus și la concluzia despărțirii.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net