Ce îi priește lui Florin Călinescu viața la țară, printre găini și iezi!

simeon stalpnicul png
Aşa arată Florin Călinescu, în bătătura casei sale. Apropiaţii lui susţin că este un bărbat gospodar şi că adesea îl văd la pescuit, la iazul din apropiere

Celebrul actor, care este şi jurat la show-ul “Românii au talent” (PRO TV), este o fire energică la cei 62 de ani ai săi. Dacă la tv îl vedeţi, în fiecare zi de vineri, îmbrăcat la patru ace, iată că atunci când ajunge în căsuţa visurilor lui, de la ţară, Florin Călinescu dă hainele de lux pe cele de grădinar sau de pescar. El s-a mândrit, deunăzi, pe contul de Instagram, cu ograda lui, fanii lăudându-l pentru faptul că a ales un mod de viaţă sănătos.

Foarte multe vedete au ales să-şi construiască o casă la ţară, sătule de forfota Capitalei. Printre ei se numără şi Florin Călinescu, care deţine, de mai bine de trei ani, o vilă frumoasă în comuna Băbana, din Judeţul Argeş.

simeon stalpnicul png
Florin este îmbrăcat în costume de fiţe, la PRO TV

Cei care locuiesc aici sunt mândri nevoie mare că au un vecin de seamă, ba chiar îl laudă, susţinând că juratul de la PRO TV este un bărbat harnic, care se implică în treburile gospodăreşti. În fiecare zi de vineri, după transmisiunea în direct a emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu (62 de ani) se grăbeşte să ajungă în acest mic colţ de Rai, unde îşi încarcă bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. Îmbrăcat într-un combinezon de protecţie şi cu o pălărie de soare pe cap, artistul le-a prezentat fanilor ograda lui, în care stau, laolaltă, zeci de găini, capre şi iezi. Acesta se ocupă şi de grădinărit, răsfăţându-şi şi colegii, pe Andra, Mihaela Rădulescu sau Andi Moisescu, cu produsele proaspete. Adesea, el vine la emisiune cu plasa plină cu ouă şi legume, dar  şi cu sticle cu lapte de capră.

simeon stalpnicul png

“Florin trăieşte sănătos şi îi plac produsele bio, de aceea creşte animale şi păsări. Meştereşte, udă plantaţiile, merge la pescuit şi îi place să stea în mijlocul naturii, printre pomii fructiferi. În plus, se bucură atunci când primeşte vizita colegilor sau a rudelor”, ne-au spus surse din apropierea actorului. În urmă cu câţiva ani, când a candidat la alegerile parlamentare, Florin Călinescu a povestit cu drag, în presa locală, despre acest loc de vis:â.

„Asta e comuna părinţilor mei, aici s-a născut tatăl meu şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Avem o casă în comuna Băbana, sunt lucruri foarte puternice care mă leagă de acest judeţ”.

Casa artistului se află la marginea unei păduri, într-o zonă  retrasă. Aşa cum a precizat în declaraţia de avere, actorul a cumpărat, în 2006, două terenuri în comuna Băbana, unul de 3.689 metri pătraţi, şi un altul de 8.899 metri pătraţi. Pe unul dintre ele, aflat pe un deal, la marginea pădurii, şi-a ridicat vilă cu etaj.

Şi ei şi-au înălţat case în afara Bucureştiului

simeon stalpnicul png
Dana Nălbaru susţine că se simte minunat la Baloteşti

Actorul Dragoş Bucur (40 de ani) şi soţia lui, Dana Nălbaru (41 de ani), fosta solistă a trupei Hi-Q, au părăsit Bucureştiul încă din 2010, mutându-se la Baloteşti, unde locuiesc alături de cei doi copii ai lor, Sofia (11 ani) şi Kadri (3 ani), dar şi de fetiţa înfiată. Celebrii soţi au plătit în jur de 300.000 de euro pentru această casă care a fost construită pe un sistem destul de nou în România, SIP (structural insulated panels), o structură de panouri din OSB şi spumă poliuretanică sub presiune. 

simeon stalpnicul png
Cristina Bălan şi-a mutat gemenii la ţară

Dar şi Cristina Bălan (37 de ani), câştigătoarea sezonului cinci al emisiunii-concurs “Vocea României” (PRO TV), a hotărât să se mute la ţară, după ce a intrat în posesia marelui premiu de 100.000 de euro. Doi ani mai târziu, solista  şi soţul ei,  Gabriel Bălan, au reuşit să-şi construiască o casă, la 15 kilometri distanţă de Capitală, unde locuiesc alături de gemenii Toma şi Matei, dar şi de socri.“Avem 4 câini şi 11 pisici, plus găini şi alte animale, iar copiii noştri sunt fericiţi”, ne-au spus cei doi.  

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
accident tramvai sos giurgiului 30 septembrie Foto ISU B-If
image
image
image
image
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG