Ce îl ţine pe Borcea legat de Pelinel. Cât timp le dă împreună numerologul

Valentina Pelinel şi Cristian Borcea sunt părinţii a trei copii jpeg
Valentina Pelinel şi Cristian Borcea sunt părinţii lui Milan şi vor mai avea încă două fetiţe Foto: Facebook

Cristian Borcea (49 de ani) a tras lozul cel mare când a ales-o pe Valentina Pelinel (38 de ani) în viaţa lui. Dacă se va întâmpla aşa cum a spus şi ea va fi femeia lângă care va îmbătrâni în cele din urmă, atunci fostul boss dinamovist se va bucura de o viaţă împlinită. Numerologul Andreas Stavarache a analizat pentru Click! frecvenţa datei de naştere şi a numelui celor doi. Verdictul? Soţii Valentina şi Cristian Borcea se află sub frecvenţa cifrei 8, considerată în numerologie cea a puterii, banilor şi a abundenţei.

Printre cei cred în puterea destinului, în supranatural și în influența pe care numerele și astrele o au asupra noastră se numără și graviduţa Valentina Pelinel şi se pare că pe bună dreptate. De când s-a născut, cifra 8, care simbolizează infinitul, s-a arătat obsesiv în viața ei şi a bărbatului cu care acum formează un cuplu şi urmează să-i mai dăruiască două fetiţe gemene. 

"Valentina Pelinel şi Cristi Borcea sunt suflete pereche" 

Click! a găsit un lung șir de coincidențe incredibile, în care cifra infinitului, 8, este prezentă la tot pasul. Specialistul în numerologie Andreas Stavarache a analizat aceast lucru.

image
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și fiul lor, tablou de familie

“Viaţa Valentinei Pelinel şi a lui Cristian Borcea este aşezată pe frecvenţa cifrei 8, considerată în numerologie cifra puterii, a banilor şi a abundenţei. Cei care sunt înconjuraţi de această cifră experimentează puterea socială şi financiară. Şi în familie lucrurile stau bine. Valentina Pelinel (născută la 8 decembrie) şi Cristian Borcea ( 17 ianuarie, 1+7) sunt foarte atraşi unul de celălalt şi formează un cuplu foarte puternic. Pot spune că sunt suflete pereche. Chiar dacă au avut urcuşuri şi coborâşuri, ei se iubesc şi se înţeleg unul pe altul. El are cifra de destin 8, iar ea, 2. Amândoi au pe nume cifra 8, iar ziua de naştere este direct guvernată de cifra 8. Cei guvernaţi de cifra 8 au puterea să treacă şi să lupte cu toate armele pentru a câştiga în orice. Hartea valentinei îmi arată că ea are un mare potenţial. Ea este cheie lui către o viaţă împlinită. Este Zâna cea bună în această relaţie. Din punct de vedere energetic, echilibrează viaţa celorlalţi. Valentina aduce echilibru şi prosperitate în viaţa bărbatului de lângă ea", a completat numerologul Andreas  Stavarache pentru Click!

Iată potrivirile uimitoare dintre Pelinel şi Borcea

-Milan Cristian, băiețelul ei și al lui Cristi Borcea, a venit pe lume la 8 iunie

-S-a născut la ora 15.56. Adunate, aceste cifre dau 8-Valentina Pelinel s-a născut la 8 luni, pe 8.12.1980

-Cifra destinului lui Cristi Borcea este 8 (se obține adunând toate cifrele care compun data de naștere. În cazul lui Borcea, 17.01.1970, 1+7+0+1+1+9+7+0=26=8)-Valentina are 1,8 metri-Numele Cristian are 8 litere. Cristian îl cheamă pe copil şi pe Borcea-Vârsta la care Valentina a devenit mămică este 35. Cifrele adunate dau numărul 8-Are două numere de telefon. La primul, dacă adunăm cifrele, obținem 8. Al doilea număr de telefon conține de mai mult de 5 ori cifra 8

Andreas Stavarache, numerolog jpeg
Andreas Stavarache, numerolog

Citeşte şi:

Acum e doamna Borcea, dar uite cu cine s-a iubit Valentina Pelinel la începutul carierei!

Ce ținută a purtat Valentina Pelinel la Starea Civilă! Burtica de gravidă e vizibilă

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
Big Trail Lake FOTO USGS
Evgheni Prigojin e numit și bucătarul lui Putin FOTO Profimedia
image
image
image
image
nadine 1 66676000 jpeg
bianca dragusanu
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png