Ce îngeraş de fetiţă au Marian Vanghelie şi Oana Mizil: “Totul se învârte în jurul ei”

image
2015. Vanghelie, fericit că i s-a născut fetița

“Frumoasa este «meseria» de mămică!”, ne spunea Oana Mizil (42 de ani), soția lui Marian Vanghelie (50 de ani), atunci când am întrebat-o cum se descurcă cu fetița lor, acum în vârstă de 3 ani şi cinci luni. Maria este adorabilă, iar recent a stat cuminţică la o şedinţă foto specială, alături de mămica ei. Cele două par decupate din revistă.

Se consideră o femeie puternică, dar atunci când îşi priveşte copila efectiv se topeşte pe picioare de dragul ei. De când a devenit mamă pentru prima oară, viaţa Oanei Mizil (42 de ani) s-a schimbat radical, iar priorităţile sale se învârt în jurul micuţei cu păr bălai şi ochi albaştri. Şi, pentru că Maria este atât de dulce încât nu ai cum să n-o pozezi nonstop, recent mama ei a organizat o şedinţă foto profesionistă, iar pozele puse apoi pe Facebook au fost lăudate şi admirate de toţi internauţii.

image
Oana şi Maria, în vacanţă la schifoto: arhivă personală

Îmbrăcate elegant și cu zâmbetul pe buze, cele două au stat în fața aparatului foto ca două modele cu experienţă. “Este superb să fii mamă! Eu îmi mai doresc încă doi copii, chiar dacă am o anumită vârstă. Mă bucur foarte mult de ea, sunt atentă la educația ei, dar și la alimentație. O scot la plimbare, o duc la înot, am fost cu ea și la mare, dar și la munte, să vadă și ea frumusețile naturii. Mi-am spus că dacă nu voi rămâne însărcinată în câteva luni, voi apela la un anumit tratament. Pentru mine, familia rămâne pe primul loc”, ne declara Oana Mizil la finele anului trecut.

image
Oana şi Maria, în vacanţă la schi

Şi Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, este topit după micuţa Maria. “Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate”, ne spunea politicianul într-un amplu interviu.

image
Micuţa Maria, îmbrăcată după ultima modă

Împreună din 2012

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce