Ce ironie! Oana Roman, divorț în luna iubirii, ca "fratele" Pepe. Cum și-a făcut apariția la notar


    Oana Roman și-a încheiat căsnicia la o zi după Ziua Îndrăgostițilorfoto: Instagram
Oana Roman și-a încheiat căsnicia la o zi după Ziua Îndrăgostițilorfoto: Instagram

După Raluca și Pepe, iată că și Oana Roman (44 de ani), prietena de de suflet a latino-loverului, a divorțat tot în luna iubirii, mai precis la o zi după Valentine s Day, de partenerul ei, Marius Elisei (35 de ani). Divorțul a fost unul amiabil, cei doi semnând actele la notar, în mare secret. Surse din familia Oanei Roman au confirmat, în exclusivitate pentru Click!, că acei doi și-au spus „Adio!” luni dimineață (15 februarie), la ora 9.00, în biroul notarial!

E punct final și în mariajul dintre Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei! Se întâmplă tot în luna iubirii, ca și divorțul recent dintre Raluca Pastramă și Pepe, „fratele” de suflet al Oanei Roman!

Oana Roman și Marius Elisei s-au întâlnit în această dimineață, la ora 9, în biroul notarial și au semnat actele de divorț. Oana a spus pe Instastory că azi e o zi specială, iar fața îngândurată a trădat-o că nu ar fi vorba de ceva pozitiv. Ea s-a îmbrăcat în negru, s-a aranjat și-a pus bijuterii pentru ultima ei zi în calitate de soție a lui Marius. „Da, este adevărat. Au divorțat în această dimineață”, au confirmat surse din familia Oanei Roman, în exclusivitate, pentru Click. ro. Deși toată lumea mai spera la o împăcare între cei doi, iată că, de data aceasta, Oana și Marius au divoțat după șase ani de căsnicie. Oana Roman tocmai s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Egipt, împreună cu fiica ei Isabela (6 ani). La întoarcerea din vacanță, iată că pe Oana o aștepta surpriza: divorțul la notar.

Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine după divorț

Oana Roman a anunțat pe 28 ianuarie că a depus actele de divoț tot în secret, pentru a nu se face vâlvă pe tema despărțirii dintre ea și Marius Elisei.

“Noi am depus actele de divorț, nu am vrut să se afle asta. Am făcut-o în secret. Și cumva în momentul acesta avem o relație extraordinar de ok. Mă și mir. Marius o vede regulat pe Isa, e un tată exemplar. Avem o relație foarte civilizată acum, culmea!“, a declarat Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena Stars, la sfârșitul lunii ianuarie.


    Oana Roman, îmbrăcată în negru, aranjată, machiată și îngândurată, în ziua divorțuluifoto: Instagram
Oana Roman, îmbrăcată în negru, aranjată, machiată și îngândurată, în ziua divorțuluifoto: Instagram

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman, chiar înainte de Crăciun, cu tot cu afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. Nu e prima dată când ce doi se despart din diverse motive, de fiecare dată Marius întorcându-se acasă, la soție și la copil. De această dată însă despărțirea dintre Oana și Marius este definitivă.

Catinca Roman: "Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd"

„Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, s-a confesat Oana, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D, explicând motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei. De altfel, și Catinca Roman, sora Oanei, a dezvăluit că separarea dintre Oana și Marius este una fără cale de împăcare. „Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gîndesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate, pentru Click!

Citește și:

Oana Roman a divorțat astăzi de Marius Elisei: "E o zi un pic specială, o să înțelegeți de ce"

Cum s-au înțeles Pepe și Raluca la divorț, legat de copii și de avere! Primele declarații despre presupusa infidelitate

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
3 anastasia soare png png
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
3 anastasia soare png png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png