Ce le-a transmis Pepe fanilor de ziua lui. Artistul a împlinit 38 de ani

simeon stalpnicul png
Pepe le-a mulțumit prin intermediul Facebook-ului celor care i-au făcut urări și declarații de ziua luifoto: Facebook

Pepe a împlinit joi, 20 iulie, 38 de ani. După ce fanii, admiratorii, prietenii și familia, în frunte cu frumaosa sa soție, Raluca Pastramă, i-au făcut urările cuvenite, Pepe și-a rezervat câteva minute pentru a le mulțumi pentru cuvintele frumoase oferite personal sau prin intermediul rețelelor sociale.

De ziua lui, Pepe a fost în centrul atenției pe rețele de socializare. Prietenii virtuali s-au înghesuit să-i facă declarații și urări, pe care artistul le-a apreciat și le-a mulțumit din inimă pentru ele.

”Vă mulțumesc mult, mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis !! Nici nu știți cât de mare este bucuria pe care am avut-o văzând toate acestea !?! Și cât de tare ar fi ca într-un fel sau altul să reușesc să vă răspund, dacă o fi posibil, fiecăruia dintre voi. Dar înainte de toate vreau să vă mulțumesc mult, tuturor, încă o dată. Vă iubesc !!!”, a fost mesajul emoționant publicat de Pepe pe pagina lui de Facebook.

Nu doar el este cel care face declarații emoționante, ci și soția sa, Raluca Pastramă. Frumoasa brunetă i-a scris câteva cuvinte cu care, cu siguranță, i-au adus lacrimile în ochii cântărețului.

simeon stalpnicul png
Raluca i-a scris câteva cuvinte emoționante lui Pepe de ziua luifoto: Facebook

„La mulți ani, soțul meu, te iubește soția ta fff mult, îți doresc să ai parte de liniște lângă mine și lângă comorile noastre, să fii fericit și să rămâi la fel de plin de viașă și de energie toată viața, așa cum te știe și te iubește toată lumea!

Să rămâi același caracter puternic și frumos, să lupți pentru fetele noastre și pentru iubirea noastra pentru totdeauna! „Tati a mea” – by Ota”, i-a transmis Raluca lui Pepe.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
 Khaby Lame Captură video
Emi si Cuza Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png